DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İl başkanları İsmail Güneş anısına bir araya geldi

İl başkanları İsmail Güneş anısına bir araya geldi
15.03.2018
958
A+
A-

İl başkanları bu Merhum Gazeteci İsmail Güneş anısında düzenlenen futbol organizasyonunda bir araya geldiler.

25 Mart 2009’da seçim çalışmaları için helikopterle seyahat eden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişi şehit olmuştu. Türkiye’ye helikopterin düştüğünü duyuran isim o kazada hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş’ti. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde merhum gazeteci İsmail Güneş’in anısına düzenlenen futbol müsabakasında bir araya geldiler. Başkanlardan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu basın mensupları ile Alperen Ocakları’ndan gençlerin oynadığı maçta sahada yer aldı. Diğer il başkanları ise müsabakayı tribünden takip etti. Tribünde ayrıca İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, Kanlı Çukur adlı kitabın yazarı Köksal Akpınar ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da yer aldı.

Başkan Gürol’a teşekkür ettiler

 Basının yer aldığı takım maçı skor olarak kaybetse meslektaşları olan İsmail Güneş’in anısına düzenlenen etkinlikte kupayı alan taraf oldu. Dostluk ortamının hakim olduğu müsabakada zaman zaman komik anlar da yaşandı. Maçın ardından maçı takip eden protokol üyeleri ve konuklar müsabakada ter döken basın mensupları ve gençlere baklava ikramında bulundular. Tatlı ikramının ardından program sona ererken konuklar Yasemin Güneş ve Köksal Akpınar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol’a teşekkür ettiler.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.