DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPELİ PARAŞÜTÇÜLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

KARTEPELİ PARAŞÜTÇÜLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyespor’un THK-Fai yamaç paraşütü pilot sertifikasına hak kazanan sporcularına; sertifikalarını ve 2018 yılında kullanacakları spor malzemelerini teslim etti.

Sertifika töreninde konuşan Başkan Üzülmez “Bir çok branşta belediye olarak hizmet verilmektedir. Kartepemizde turizme açılan en önemli kapılarından gördüğümüz yamaç paraşütü ekibini misafir ediyoruz. Yamaç paraşütü ülkemizde fazla ön plana çıkmasa bile ilçelerin tanıtımında çok önemli görev düşmektedir” dedi.

BİZLER HEDEFİMİZİ YÜKSEK TUTUYORUZ

“Bizler belediye olarak elimizden gelen desteği tüm branşlarımıza olduğu gibi yamaç paraşütüne de veriyoruz” diyen Başkan Üzülmez “Kartepe Belediyespor Yamaç Paraşütü takımı elde edeceği başarılarla ilçemizin tanıtıma büyük katkı verecektir. Bizler üzerimize düşeni yaptık. Sporcularımızdan derece elde etmelerini bekliyoruz. Bizler hedefimizi yüksek tutuyoruz. En iddalı turizm projelerimiz bir bir hayat buluyor. 50 yıldır hayal edilen teleferik projesinde yer teslimi yapıldı. Dünyanın en büyük tabiat parkı ilçemizde bulunuyor. Su kayağı dünya şampiyonası Kartepe’de olacak. Çok yakında asırlık tarihi olan bir projeye daha başlayacağımızın müjdesini vereceğiz. Kimileri sadece hayal kurar, biz kurduğumuz hayalleri gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz yüksek, biz proje ve hizmetlerimiz ile sizler de başarılarınızla Kartepe’nin adını göklere yazdıracaksınız. Buna inanıyorum ve başarıların diliyorum” açıklamasında bulundu.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Kartepe Belediyespor yamaç paraşütü takımı sporcuları da Başkan Üzülmez’e ilk günden itibaren tüm çalışmalarında vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanım sizleri mahcup etmemek, ilçemizi daha iyi tanıtmak için elimizden geleni yapıp, güveninizi boşa çıkarmayacağız inşallah. Ne mutlu ki sizi gibi spora ve gençlere değer veren bir başkanımız var. Çok teşekkür ediyoruz” dediler. Başkan Üzülmez konuşması sonrasında yamaç paraşütü eğitimlerini tamamlayanlara sertifikalarını verdi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.