DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

”KOCAELİ’NDE TÜRKİYE’NİN EN KALİTELİ SULARINDAN BİRİSİNİ İÇİYORUZ.”

”KOCAELİ’NDE TÜRKİYE’NİN EN KALİTELİ SULARINDAN BİRİSİNİ İÇİYORUZ.”

DR.MEHMET YILMAZ,

İSU Genel Müdürlüğü yöneticilerine, “Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma ve Bağışıklama” konusunda seminer düzenlendi. Semineri veren Kocaeli Sağlık İl Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz, “Kocaeli’nde Türkiye’nin en kaliteli sularından birisini içiyoruz.” dedi.

İSU Genel Müdürlüğü, personellerin yanı sıra yöneticilere de periyotlar halinde eğitim ve seminer programları düzenliyor. Geçtiğimiz aylarda konularında uzman yönetici ve bilim adamlarının seminer düzenlediği programlarda son olarak bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman olan Kocaeli Sağlık İl Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz tarafından verildi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ile yöneticilerin katıldığı toplantıda “Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma ve Bağışıklama” konusunda seminer veren Dr. Mehmet Yılmaz, Türkiye’de önemli aşı çalışmaları ile birçok bulaşıcı hastalığın artık görülmediğini ifade etti.

Bulaşıcı hastalıklardan korunma konusunda bilgi ve tavsiyelerde bulunan Dr. Yılmaz, İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarla Kocaeli’nde sudan kaynaklanan bulaşıcı hastalık problemlerinin yaşanmadığını aktardı. Kocaeli’nde ülkemizin en kaliteli sularından birisinin içildiğini ifade eden Dr. Mehmet Yılmaz, “Çok net söylüyorum, Kocaeli’nde içtiğimiz su, kişisel kanaatim falan değil, birçok uzman da bunu söyler, Türkiye’nin en kaliteli sularından birisini içiyoruz. Ben, şebeke suyuna dışarıda satılan sulardan daha çok güveniyorum. O yüzden yaptığınız çalışmalardan dolayı ellerinize sağlık, Allah razı olsun. Ayrıca oluşabilecek problemlerde çok hızlı organize oluyorsunuz. ”dedi.

Dr. Mehmet Yılmaz’a programa katılımından dolayı teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık, ”Çok güzel ve çok verimli bir toplantı oldu. Ben şahsim adına çok faydalandım. Şehre verdiğimiz arıtılmış ve kaliteli içme suyumuzu sürekli denetleyen bir sağlık uzmanından övgü dolu sözler duymak da bizim için gurur kaynağı oldu. Verdiği bilgiler ve katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi. Genel Müdür Sağlık, Dr. Mehmet Yılmaz’a ebru tablosu hediye etti.

 

 

           

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.