DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor, yeniden hedefe tutunmak istiyor

Kocaelispor, yeniden hedefe tutunmak istiyor

Payas Belediyespor yenilgisiyle Play-Off yarışında yara alan Kocaelispor’un yeniden hedefe tutunması için önündeki tek seçenek Çorum Belediye ve Elaziz Belediye ile üst üste oynayacağı maçları kayıpsız geçmek.

Kocaelispor, Play-Off mücadelesinde ciddi bir yara aldı

Payas Belediyespor deplasmanımda hesapta oymayan yenilgi alan, tam 7 maç sonra sahadan puansız ayrılan Kocaelispor, Play-Off mücadelesinde ciddi bir yara aldı. İlk 5 ile aradaki puan farkı 7’den 9’a çıktı. Son 8 haftada bu puan farkını kapatmak kolay olmasa da, Yeşil-Siyahlı ekibin bir şansı daha var. Bu hafta Çorum belediye, sonrasındaki Elaziz Belediye ile oynayacak maçlar Kocaelispor’un kaderini, daha doğrusu yürüyeceği hedefi ortaya çıkartacak. İki maçı kayıpsız geçmesi durumunda ilk 5 için iddialı bir konuma gelecek olan Yeşil-Siyahlılar, aksi durumda yarışın dışında kalacak.

Kocaelispor’da tüm hesaplar 2 maçta 6 puan üzerine yapılıyor

Haftaya 5’inci giren Elaziz Belediye bu hafta zorlu Tarsus deplasmanına çıkacak. Ekibin takılma ihtimali oldukça fazla. Yeşil-Siyahlı takım Çorum’u yenerek Play-Off hattıyla farkı 6’ya 7’ye indirebilecek. Bir sonraki hafta Elaziz Belediye deplasmanında alınacak galibiyet de temsilcimizi son 6 haftaya girerken Play-Off yarışında çok iyi bir noktaya getirebilir. İlk 5 ile puan farkı bir anda 3’e 4’e inebilir.  Kocaelispor’da tüm hesaplar 2 maçta 6 puan üzerine yapılıyor. İkinci yarıda düşüşte olan Çorum ve ilk maçta elimizden kaçırdığımız Elaziz Belediye engellerini kayıpsız aşmak, gününde olan, isteyen Kocaelispor için zor olmaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.