DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KÜLTÜR VE TURİZM’DE KADRO SINAVI TAMAM

KÜLTÜR VE TURİZM’DE KADRO SINAVI TAMAM

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, taşeron işçinin kadroya geçiş süreciyle ilgili mülakat sınavını gerçekleştirdi. Güvenlik ve Hizmetli kadrosunda yer alan personele yaptıkları işlerle ilgili sorular soruldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü taşerondan kadroya geçiş sınavını Sabancı Kültür Merkezi’ndeki küçük salonda gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Müze Müdürü Rıdvan Gölcük ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Öğüten’in yer aldığı sınav komisyonunda toplam 58 personel sözlü mülakata katıldı.

TEK TEK ÇAĞRILDI

Adayların kadroya geçişi için kanun kapsamında oluşturulan sözlü sınavda başarılı olması gerekiyor. Bu kapsamda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak yer alan hizmet ve güvenlik personellerine yaptığı işlerle ilgili sorular soruldu. Tek tek çağrılan personel ‘başarılı’ ve ‘başarısız’ şeklinde değerlendirildi.

İTİRAZ SÜRESİ

Sınavın uygulanmasının ardından sınav kuruluna itiraz 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanını ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılacak. Bu tarihler tavsiye niteliği taşıdığından değişkenlik gösterebilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan’a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

KOMİSYON: Komisyonda; İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Müze Müdürü Rıdvan Gölcük ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Öğüten yer aldı.

SINAV KUYRUĞU: Sabancı Kültür Merkezi küçük salonda gerçekleşen sözlü mülakata tüm personel katıldı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.