DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PROTOKOL KATILIM SAĞLADI

PROTOKOL KATILIM SAĞLADI

Veliler kahvaltıda Keyf-i Ala’da bir araya geldi

İhsaniye Çiftlik Mahallesinde bulunan İhsaniye Çiftlik İlkokulu velileri Kavaklı Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala Kafe& Restaurant’ta düzenledikleri dayanışma kahvaltısında bir araya geldiler.

Kavaklı Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala Kafe& Restaurant’ta bir araya gelen İhsaniye Çiftlik İlkokulu Okul Aile Birliğinin Düzenlemiş olduğu dayanışma kahvaltı programına Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Çiftlik İlkokulu Müdürü Oktay Cihan, Okul Aile Birliği Başkanı Nurdagül Özdemir ve yönetimi ile veliler katılım gösterdi.

Okul Müdürü Oktay Cihan katılımcılara teşekkür etti

Kahvaltı programında ilk konuşmayı yapan İhsaniye Çiftlik İlkokulu Müdürü Oktay Cihan konuşmasında, “ Öncelikle düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına katılım gösterdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Bilindiği gibi şehirleşme, şehirleşmenin getirdiği yaşam biçimi, teknolojide ki hızlı gelişmeler, internetin hayatımıza girmesi, insanların bireyselleşmesini ve yabancılaşma sorununu ortaya çıkarıyor. Bizlerde İhsaniye Çiftlik İlkokulu zemini, velilerimiz arasında dayanışmayı, paylaşmayı arttırmak ve iletişimi güçlendirmek adına böyle bir kahvaltıyı organize etmeye karar verdik. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı olan okul aile Birliği Başkanımıza ve yönetimine, katılım sağlayan siz değerli velilerimize, aramızda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Keyifli bir kahvaltı olacağını düşünüyorum. İyi eğlenceler diliyorum, afiyet olsun dedi.

Gülsuyu, “Eğitimde akademik başarımız güzel fakat çocuklarımıza insan yetiştirme konusunda sahip çıkalım”

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu velileri selamladıktan sonra konuşmasında, “İhsaniye Çiftlik İlkokulu’nun inşaatı, taşınması, yeni okulumuz için Belediye Başkanımıza ve Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Gölcük’te bildiğiniz bir şeyi söyleyeceğim. Çok şükür Gölcük kadim bir şehir, benimde sevdiğim bir yer. Birçok tanıdığımın bulunduğu bir şehir. Eğitimde akademik başarımız güzel fakat çocuklarımıza insan yetiştirme konusunda sahip çıkalım. Kötü alışkanlıklardan uzak tutmak gerekiyor. Sigara, internet, televizyon ölçülü olmalı. Önce kendimiz sonra çocuklarımız bu konuda dikkat etmeliyiz. Siz okumazsanız çocuğunuz okumaz. Siz sigara içerseniz çocuğunuz sigara içer. Siz dedikodu yaparsanız çocuğunuz dedikodu yapar. Bu nedenle çocuklarımıza güzel örnek olmamız gerekiyor. Sizleri tebrik etmek istiyorum böyle bir kahvaltıda bu kadar kalabalık bir şekilde bir araya gelmişsiniz. Çiftlik İlkokulumuz gelişen bir yer ve her sene kayıt alanındaki nüfus artıyor. Buna bağlı olarak öğrenci sayımız artıyor. Birkaç yıl içinde diyebiliriz ki Gölcük’ün en kalabalık okullarından birisi olacaktır diye düşünüyorum. Rabbim sizlere çocuklarınızla beraber ailelerinizle birlikte sağlık, huzur, afiyet versin inşallah” dedi.

Ellibeş, “ Çiftlik Mahallesi gibi büyük bir mahalleye böyle güzel okul yakışır dedik ve başarıyla tamamladık”

Son olarak siz alan Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Evet bir belediye başkanı olarak, 40 yılı devirmiş bir belediyeci olarak mutlaka bu geçen süreç içerisinde bir takım şeyler yaptık. Az görülür, çok görülür ama nihayetinde ürettik. Ama yaptığımız çalışmalar içersinde en çok mutlu olduğum hizmetlerden biride Gölcük’te 5 tane okul yapmaktı. Belediye imkanlarıyla, daha doğrusu sizlerin verdiği vergiler ve ödediğiniz ücretler ve toplanan paralar ile Gölcük’te 5 tane okulumuzu yeniledik. İşte yaptığımız okullardan biri de Çiftlik İlkokulu’dur. Az önce İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu’nun da ifade ettiği gibi Çiftlik Mahallemiz şu an Gölcük ilçesinin en kalabalık mahallesi diyebiliriz. İşte böyle büyük bir mahalleye böyle güzel okul yakışır dedik ve başarıyla tamamladık. Bugün de görüyorum ki yeni okumuzda siz değerli velileriniz birlik ve beraberlik içerisinde yarınımızı geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve üst düzeyde eğitimini almış olarak yetişmeleri adına birlik ve beraberlik ruhunu sergiliyorsunuz. Ben başta Okul Aile Birliği Başkanımız, yönetimine ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Okul yararına çekiliş düzenlendi

Kahvaltı programının sonunda İhsaniye Çiftlik İlkokulu yararına düzenlenen çekiliş için velilere biletler satıldı. Veliler düzenlenen çekilişe yoğun katılım gösterdi. Gerçekleşen çekiliş sonrasında talihli olan velilere hediyeleri takdim edildi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.