DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Halıdere TRSM’de Fotoğraf Çekim Etkinliği

Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor.

Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanların psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla fotoğrafçılık kursu başladı. Kursu gönüllü olarak gölcük fotoğraf ve sinema sanatı derneği yönetim kurulu üyesi, fotoğraf sanatçısı Berna ikiz yürütüyor. Danışanların tecrübelerini arttırmak amacıyla gölcük fotoğrafçılık derneği üyeleri; İlker Pekbas, Ahmet Taşkaya, Zerrin Tavşan, Nebiye Azak ve Barkın Tunga’nın destekleriyle saha çalışması kapsamında gölcük saraylı evleri mevkiinde fotoğraf çekimi yapıldı. Fotoğrafçılık etkinliği ile danışanların farkındalıklarını, sosyal ilişkilerini, dikkat konsantrasyon gibi becerilerini arttırmak hedeflenmektedir. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ‘Danışanlarımızın sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak bu etkinliğe profesyonel ekipmanları ve fotoğrafçılık tecrübeleri ile destekleyen Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yönetim kurulu ve üyelerinden Berna İkiz, İlker Pekbas, Ahmet Taşkaya, Zerrin Tavşan, Nebiye Azak ve Barkın Tunga’ya çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.