DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yarının Erdoğan’ları Burada Yetişecek

Yarının Erdoğan’ları Burada Yetişecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Derince Şubesi, düzenlenen tanıtım programıyla açıldı. Tanıtım programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Belediyecilik sadece altyapı ve üstyapı yapmak değildir. Bizler yerel yönetimler olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Allah’ın izniyle yarının Recep Tayyip Erdoğan’ları Akademi Lise’lerden yetişecek” şeklinde konuştu.

YOĞUN KATILIM

Derince’nin Yenikent bölgesinde hizmete giren Akademi Lise’nin tanıtım programına Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, büyükşehir yöneticileri, Akademi Lise eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışa ayrıca Yenikent sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

YENİKENT İÇİN İHTİYAÇTI

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Başkanımız bize her yönde büyük destek veriyor. Yenikent Mahallemizde gençlerimizin ve liselerimizin yoğunluğu çok fazla. Böyle bir hizmetin gelmesi Yenikent için ihtiyaçtı. Bu ihtiyacı karşıladığı için eğitime olan katkısından dolayı başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İSTİKBALİMİZ GENÇLERLE OLACAK

Ardından tanıtım programına katılan vatandaşlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Belediyecilik, sadece altyapı ve üstyapı yapmak değildir. Yerel yönetimlerin tüm sermayesi gençliktir. Gençlerimizle en iyi şekilde ilgilenmeye çalışıyoruz. İstikbalimiz gençlerle olacak. Gençlerine ideal vermeyen bir davanın kalıcı olması mümkün değildir” ifadelerine yer verdi.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Konuşmasının devamında Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizi iyi insan olarak yetiştirirsek geleceğe güvenle ve umutla bakarız. Bunun içinde bir emek vermemiz gerekiyor. Bizler yerel yönetimler olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Hepimizin gençler üzerinde vebali var. Bizler Allah’ın izniyle yarının Recep Tayyip Erdoğan’ları Akademi Liselerden yetişecek. Hedefimiz; yarının büyüklerini yetiştirmektir” dedi. Tanıtım programında son olarak söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise, “Kocaeli’de gençlikle ilgili çalışmalar Türkiye’ye örnek” dedi.

BAŞKAN ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Açılışın ardından Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler Derince Akademi Lise Binası’nda incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu sanat atölyesinde ebru yaptı ardından kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.

DERİNCE YUNUS EMRE AKADEMİ LİSE

Derince Akademi Lise, Yenikent Mahallesi Galaksi İş Merkezi’nin ikinci katında hizmet verecek. Katta 7 dersliğin yanı sıra, bir satranç sınıfı, el sanatları atölyesi, bilgisayar sınıfı, kütüphane, öğretmenler odası, rehberlik odaları, ofis personel odaları, kafe, bay-bayan mescit, spor salonu, bilgi işlem odası, depo, danışma, öğretmenler odası ve bekleme salonu yer alıyor.

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Akademi Lise Derince Şubesi’nden yararlanmak isteyen öğrenciler Derince Akademi Lise’den veya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden kayıt yaptırabilir. Siteye giren öğrenciler buradaki Akademi Lise linkini tıklayarak, gerekli bilgileri doldurduktan sonra kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.