DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anıtpark’ta 23 Nisan coşkusu

Gölcük Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 22-23 Nisan’da Anıtpark’ta kurulan oyun parkları ile Gölcüklü çocuklar gönüllerince eğlendi.

Minik öğrencilerden Atatürk’ün Son Vals’i adlı oyun büyük beğeni aldı

22-23 Nisan’da Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte 10 adet şişme oyun alanları, jonglör, yüz boyama, sihirbaz, maskot, palyaçolar ve çocuklar için hazırlanmış etkinlikler yer aldı. Çocuklar gün boyu şişme oyun alanlarında oynayarak eğlenceli saatler geçirdi. Ayrıca birçok yarışmanın yapıldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. 2 gün süren şenliklerde ayrıca kurulan sahnede öğrenciler oyunlarını sergilediler. Goncagüller Anaokulu 4 yaş grubu sınıfı öğrencileri sergiledikleri Atatürk’ün Son Vals’i adlı oyun ile büyük beğeni aldılar.

Oyun alanlarının önünde uzun kuyruklar oluştu

Gölcük Belediyesi’nin 2 gün süre ile Anıtpark’ta düzenlemiş olduğu etkinlikte yoğun ilgi gören şişme oyun alanlarında oynamak isteyen çocuklar ve aileler uzun kuyruklar oluşturdu. Yoğun güvenlik önlemi alınan ve her oyun alanının önünde görevlilerin yer alması olası taşkınlıkların önüne geçilmiş oldu. Görevlilerin doğrultusunda sırayla oyun alanlarına alınan çocuklar unutulmaz bir bayram yaşamış oldular. Aileler Gölcük Belediyesi’ne düzenlemiş olduğu bu güzel etkinlik için teşekkür ettiler.

Başkan Ellibeş Anıtpark’ta çocukları yalnız bırakmadı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte çocukları ve aileleri yalnız bırakmadı ve çocuklara düzenlenen etkinlikten memnun olup olmadıkları sordu. Ayrıca Başkan Ellibeş Anıtpark’ta aileleri ile eğlenmeye gelen çocuklar ile bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar Başkan Ellibeş’e teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

İki gün süren etkinliğe yoğun katılım sağlandı

Anıtpark’ta 2 gün süren etkinlikler hakkında düşüncelerini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Gölcük Anıtpark’ta iki gün süren bir etkinlik düzenledik. Çeşitli oyun grupları ve sahnede ki gösteriler ile birlikte ailelerin ve çocuklarımızın geniş katılımıyla süren bu etkinlik çocuklarımız açısından da bizim açımızdan da büyük mutluluk verici oldu. Çocuklarımızın bu güzel ve özel günlerinde onlarla birlikte olmanın, onları mutlu etmenin heyecanını yaşıyoruz. Ben bu vesileyle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ülkemiz olarak kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.