DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çanakçı, ‘Kocaeli’deki fuar Çiftçilerimiz adına çok yararlı oldu’

Çanakçı, ‘Kocaeli’deki fuar Çiftçilerimiz adına çok yararlı oldu’

Çanakçı, ‘Kocaeli’deki fuar Çiftçilerimiz adına çok yararlı oldu’

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Doğu Marmara Tarım Fuarı ve Doğu Marmara Sera, Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarına katılım sağlayan Kocaeli Ziraat Odaları Birliği olarak katılım sağlayan Başkan Bekir Çanakçı, gerçekleştirilen fuarı değerlendirdi. Başkan Çanakçı, ‘Gerçekten mükemmel bir fuar oldu’ dedi.

Çanakçı, “TÜYAP Yetkililer fuardan oldukça memnun oldu”

Başkan Çanakçı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Fuar çok verimli ve başarılı geçti. Tahminlerimizin üzerinde halkımızın ve çiftçimizin katılımları oldu. Bu katılımlar ilk defa TÜYAP yetkililerin bildirdiklerine göre ilk defa fuar yapılan illerden fuarı ziyaret eden sayı bakımından Kocaeli 2-3 kat daha fazla olduğunu bildirdiler. Bu da şunu gösteriyor ki önümüzdeki yıllarda yapılacak fuarların daha verimli ve faydalı göstereceğini bildirmektedir. Bu sene fuar alanında çiftçilere ve halkımıza fuar organizasyonu olduğunu fazla duyuramadık. Seneye inşallah tüm bölgemizin çiftçisine duyuracak reklam ve gelişmelerin yapılması kararına vardık. Fuara katılmama yönünde fikir beyan eden üretici firmalar, fuara olan memnuniyeti gördüklerinden ötürü seneye kesinlikle katılacaklarını bizlere beyan etmişlerdir.

“Fuar alanındaki açık arazilerin kullanılmaması tek eksiklikti”

Fuar alanının bir noksanlığı fuar alanındaki açık arazilerinin kullanılmaması. Açık alanların teşhise açıldığı zaman anayoldan geçen insanlarımız fuar alanında bir şeyler olduğunu görür ve dönüp gezmeyi planlayabilirdi. Fuarın tek eksikliği bu gözüktü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.