DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çocuk parklarında uzayan otlar çocuklara zor anlar yaşatıyor

Çocuk parklarında uzayan otlar çocuklara zor anlar yaşatıyor

Çocuk parklarında uzayan otlar çocuklara zor anlar yaşatıyor

Bahar aylarının gelmesi ile çocuk parklarında aşırı uzayan otlar çocukların parklarda rahat oyun oynayamamasına sebep olurken aileler uzayan otların bir an önce kesilmesini istediklerini dile getirdiler. Ayrıca aileler çocuk parkının zeminin kauçuk olmasını istediklerini belirttiler.

Aileler parkın zeminin kauçuk olmasını istiyor

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan çocuk parkının da bahar aylarının gelmesi ile uzayan otlar parka gelen çocukların oyun oynamasını kısıtlıyor. Mahalle sakinleri çocuk parkının zeminin düzenlenmesini istediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Gölcük’te birçok çocuk parkının zemini yenilendi. Bizim çocuk parkımızın da zeminin aynı o parklar gibi yenilenmesini istiyoruz. Bahar aylarının gelmesi ile parkta otlar aşırı derecede uzadı ve çocuklarımız değil parkta oyun oynamayı doğru düzgün yürüyemiyorlar bile. Bu nedenle Belediye ekiplerini bu otları en kısa sürede kesmelerini istiyoruz. Ayrıca bizde çocuk parkımızın zemini diğer parklar gibi kauçuk zemin olmasını istiyoruz ve parkımızın bakımının yapılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.