DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları güzel bir etkinlik ile kutladılar.

Öğrenciler tarafından hazırlanan bu etkinliğe hastane yönetimi de katılım sağladı. Kreş öğrencileri hazırladıkları şiir, müzik ve oyun gösterileriyle kendileri izlemeye gelen ailelerini ve katılımcıları son derece mutlu etti.

Ayrıca kreş öğrencilerinin kırmızı-beyaz kıyafetleri ve ellerinde bulunan Türk Bayrakları eşliğinde şarkılar söyleyerek ailelerinin karşına çıkması herkesin beğenisini topladı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “Bu etkinliğin çocuklarımızın yüzünü güldürmesi ve mutlu ettiğini görebilmek bizleri de fazlasıyla memnun etti. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor hayırlı gelecekler temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.