DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ERZURUM HOCAOĞLU TORTUM CAĞ KEBAP

ERZURUM HOCAOĞLU TORTUM CAĞ KEBAP
11.04.2018
2.754
A+
A-

Cağ Kebabın gerçek adresi

ERZURUM HOCAOĞLU TORTUM CAĞ KEBAP

İlçemizde 41 yıllık deneyimi ile 2 buçuk yıldır Dumlupınar Mahallesi 54. Sokak No: 2 adresinde hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyor.

Cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır

Erzurum doğumlu olan ve 41 yıldır cağ kebap ustası olan İlhami Usta 2 buçuk yıldır ilçemizde gerçek cağ kebabı lezzetini sunuyor.   Erzurum doğumlu olan ve 38 yıl Erzurum’da cağ kebap ustası olarak çalıştıktan sonra 2 buçuk yıldır ilçemizde hizmet veren İlhami usta cağ kebabın incelikleri hakkında bilgi verdi. İlhami usta, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 41 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 2 buçuk sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır” dedi.

Piyasada cağ kebap olarak şu anda en uygun biziz diyebiliriz

Cağ kebap etini kendi elleriyle hazırladığını belirten İlhami Usta, “Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak günde 25 ile 35 kilo arası kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. Piyasada cağ kebap olarak şu anda en uygun biziz diyebiliriz. Biz cağ kebabının şişini 8 liradan veriyoruz ve 2 şiş siparişi verildiği zaman salata, yoğurt, soğan salatası, ezme bizim ikramımızdır. Yemeğin sonunda müşterilerimizi çay içirmeden göndermeyiz. Biz cağ kebap konusunda iddialıyız ve Gölcük halkını cağ kebabımızın tadına bakmaları için bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.