DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

FLAMENKO ATEŞİ SERGİSİ İLE DAMGASINI VURDU

FLAMENKO ATEŞİ SERGİSİ İLE DAMGASINI VURDU

Ressam Banu Devrim’den muhteşem sergi

FLAMENKO ATEŞİ SERGİSİ İLE DAMGASINI VURDU

İstanbul’da bulunan Flamenko Istanbul Derneği yaptığı uluslararası festivaller ile başarılı işlere imza atıyor. Gölcük’ün yakından tanıdığı Ressam Banu Devrim’de bu derneğin Yönetim Kurulu’nda ve aynı zamanda derneğin Galeri Yöneticisi.

Flamenko Istanbul Derneği’nin Ayvansaray ve Balat’ın tarihi mekanlarında gerçekleştirdiği etkinliğe Ressam Devrim’de Flamenko Ateşi Sergisi ile damgasını vurdu. Derneğin Yönetim Kurulu üyesi ve Dans eğitmeni olan Yasemin Devrim Torun etkinliğe sergisiyle güzellik katan Ressam Banu Devrim’e teşekkür etti.

Ressam Devrim’in 30 kadar Flamenko konulu eserle katıldığı sergi ANEMAS cafe de tarihi atmosferli bir galeride gerçekleşti. Sergiye katılanlar muhteşem danslar ve Flamenko müziği ile inanılmaz bir gün yaşadı.

Devrim, ‘Sanat hep bizimle olsun’

Ressam Devrim; “Flamenko yapan kızlarım  her zaman ilham kaynağım oldu.Bu muhteşem dans beni çok etkiliyor..Rengarenk sallar;elbiseler ,muhteşem kırmızılar ve o kararlı asil  duruşlar.  Bir ressam olarak bunlardan etkilenmemek çok zor. Uluslararası birçok sergiye ev sahipliği yapan ANEMAS Gallery den böyle bir teklif gelince tabi ki değerlendirdik. Türkiye’de ilk olarak yapılan feria ve sergi herkese inanılmaz bir gün yaşattı. Fener Balat’ın muhteşem tarihi atmosferinde Flamenko dansçıları müzikler eşliğinde yürüdüler.Daha sonra ANEMAS Cafe  de sergi açılışı oldu. Flamenko danslar ve müzik ile şenlenen galeri de tam bir festival havası yaşandı. Flamenko Istanbul Derneği ile her projede zevkle ve gururla çalışıyorum. Sanat hep bizimle olsun” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.