DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor galibiyetlere devam ediyor

Gölcükspor galibiyetlere devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, geçtiğimiz gün sınırımızın en uç noktalarından birisi olan Hatay’da Kırıkhanspor ile karşılaştı. Gölcükspor, ilk yarıda Sedat Cengiz ve Kırıkhan’lı Alparslan Boyraz’ın kendi kalesine attığı golleriyle 2-0 yenerek, Kırıkhanspor’u ateşe attı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı.

Skoru ilk yarıda aldık

Gölcükspor Hatay deplasmanında kümede kalma mücadelesi veren Kırıkhanspor ile karşılaştı. Kırıkhan’da oldukça sıcak ve yakın ilgi ile karşılaşan Gölcükspor’a, Kırıkhanlılar güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Maça Gölcükspor 38 puanla başlarken Kırıkhanspor ise 27 puanla başladı. Maça oldukça hızlı başlayan Temsilcimiz Gölcükspor, 12. Dakikada kaptan Sedat Cengiz’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Kırıkhanspor kale önünde yaşanan karambolde, topa son dokunan Kırıkhan’lı Futbolcu Alparslan Boyraz Gölcükspor’un 2. golünü atarak, skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

5 kabus haftadan sonra 2 galibiyet

Maçın 2. Yarısına, ilk yarıdaki elde ettiği 2-0’lık skorun vermiş olduğu avantaj ile başlayan Gölcükspor, adeta maçın bu skorla bitmesi için mücadele etti. Ancak yaşanan savaşın etkisinde olsa gerek, Kırıkhansporlu oyuncular, ligde kalacaklarına ihtimal vermiyorlar. Çünkü maçı kazanacak hiçbir hamlede bulunmayan Kırıkhanspor, ligin tamamlanmasına 3 hafta kala Gölcükspor yenilgisiyle, kümede kalması, mucizelere kaldı. Maçı 2-0 kazanan Gölcükspor ise 5 haftalık maç kazanmama serisinden sonra galibiyet serisini 2 maça çıkardı. Gölcükspor bu galibiyet ile 41 puana ulaştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.