DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor son deplasman maçına çıkıyor

Gölcükspor son deplasman maçına çıkıyor

Gölcükspor son deplasman maçına çıkıyor

2017-2018 sezonuna oldukça iddialı başlayan, ancak özellikle iç sahada elde ettiği istikrarsız sonuçlar ile hedefinden çabuk uzaklaşarak bir sezonu daha boşa geçiren, TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sezonun son deplasman maçını Pazar günü İstanbul Mahmutbey Stadı’nda Anadolu Bağcılarspor ile oynayacak. Ligde iki takımın arasındaki maçın başlama saati 15.30.

Bu sezon ligde istediği performansı gösteremeyen temsilcimiz Gölcükspor, 32 senelik 3’üncü lig macerasına en azından bir sezon daha devam edecek. Sezon başı öncesinde yapılan kongre ile 2. Kez Gölcükspor kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Şahin ve yöntemi, camiasını mutlu edecek bir takım kuramadığından dolayı bir sezonu daha hüsranla kapattı. Bu anlamda, 2017-2018 sezonuna oldukça iddialı başlayan, ancak özellikle iç sahada elde ettiği istikrarsız sonuçlar ile hedefinden çabuk uzaklaşarak bir sezonu daha boşa geçiren, TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, sezonun son deplasman maçını Pazar günü İstanbul Mahmutbey Stadı’nda Anadolu Bağcılarspor ile oynayacak. Ligde iki takında iddiası olmayan maçın başlama saat 15.30. Bu maç öncesinde evsahibi Bağcılarspor 46 puanla 9. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 44 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Bağcılarspor maçı öncesinde temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

Bu arada, TFF 3. Lig 2. Grupta 33. Hafta maçlarının tamamı 29 Nisan Pazar günü saat 15.30 da oynanacak. 33. Haftanın maç programı ise şöyle:

33.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

 29 NİSAN PAZAR

15.30 Yeşil Bursaspor-Tire 1922 Spor

15.30 Orduspor-Darıca G.B.

15.30 Pazarspor-Van Büyikşehir

15.30 E.Velimeşespor-Ank. Demirspor

15.30 1461 Trabzon-Turgutluspor

15.30 Kırıkhanspor-Diyarbekirspor

15.30 A.Bağcılarspor-Gölcükspor

15.30 Erzincanspor-Erokspor

15.30 Muğlaspor-K.Erciyesspor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.