DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HERKES BİSİKLET KULLANSIN

HERKES BİSİKLET KULLANSIN

İzmit’teki bisiklet dağıtımları devam ediyor.

Mehmet Ali Kağıtçı Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle Nuh Çimento Ortaokulu, Ford Otosan Ortaokulu, Özel Atafen Ortaokulu, Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu ve İnkılap Ortaokulu’ndan 703 öğrenciye daha bisikletleri teslim edildi.

Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Hasanoğlu, AK Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Karaca, AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

7 Yılda 70 Bin Bisiklet

Öğrencilerin büyük bir sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan “7 yıldır bisiklet dağıtıyoruz. Sadece bu sene 12 bin 500 öğrenciye bisiklet veriyoruz. Şimdiye kadar dağıttığımız bisiklet sayısı ise 70 bini buldu. Hedefimiz İzmit’te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamaktır. Bisikletleri sadece öğrenciler kulansın istemiyor, anneler, babalar, dedeler, nineler de bisiklet kullansınlar. Bisiklet sağlık demektir, mutluluk demektir. Bisiklet dağıtırken özel, devlet okulu ayrımı yapmıyoruz. Çocuk her yerde çocuktur, zengini fakiri olmaz. Çocuklarımız gözbebeğimiz. Biz, hep birlikte İzmit’iz, hep birlikte Türkiye’yiz. Biz sizi seviyoruz. Herkesin belediye başkanıyım. Okullarımız dünden daha iyi. Şehirlerimiz daha iyi, camilerimiz daha iyi, parklarımız daha iyi, Hastanelerimiz daha iyi. Ülkemiz daha da iyi olacak yeter ki, bu birlik ve beraberliği bozmayalım. Biz, sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi korusun. Başta Liderimiz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize bu imkanları bize sundukları için teşekkür ediyoruz. Bunları tek başımıza yapmıyoruz, ilham kaynağımız liderimizdir. İçte dışta, ülkemizle uğraşıyorlar. Bizler birlik beraberlik içinde oldukça kimse amacına ulaşamayacak” dedi. Konuşmaların ardından çocuklara bisikletleri teslim edildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.