DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçe Protokolü’nden Şehit Polis Mustafa Yavaş’ın ailesine ziyaret

İlçe Protokolü’nden Şehit Polis Mustafa Yavaş’ın ailesine ziyaret

İlçe Protokolü’nden Şehit Polis Mustafa Yavaş’ın ailesine ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ve Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Karaman, şehit ailelerine ziyarette bulunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz 2015 yılında Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan, tedavi gördüğü GATA’da 21 gün sonra şehit olan Özel Harekât Polisi 42 yaşındaki Mustafa Yavaş’ın ailesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Karaman ziyaret etti.

Kaymakam Altıntaş, ‘’Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin”

Ziyarette konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, devletimizin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu belirterek, “Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan aziz ve kadim insanlarımız, en değerli varlıklarımızdır. Şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum. Bu aileleri ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, bizler mutlu ediyor. Rabbim tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin” dedi.

Başkan Ellibeş, ‘’Askerlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz’’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Evlatlarımızın emaneti olan aileleriyle ziyaret ederek sorunlarını dinleyip desteğimizi sunmaya devam ediyoruz. Şehitlerimizin geride kalan anne, baba, eş ve çocukları ile kardeşleri, milletimizin ve devletimizin bizlere en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Askerlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bugünlerimizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır” dedi.

Şehit ve gazi aileleri, Protokol üyelerinin ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, devletin yanlarında olduğunu ve unutulmadıklarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.