DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kağıtsporlu Karateciler’den 4 madalya

Kağıtsporlu Karateciler’den 4 madalya

Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasını 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile noktaladı.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, Gaziantep’in ev sahipliğinde 59 ilden 2204 sporcunun katılımıyla Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. Kentimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü de şampiyonaya altyapı sporcuları ile katıldı. Mavi beyazlılar ‘Balkan Çocuklar Şampiyonası’ aday kadrosunun netleşeceği şampiyonada iki altın ve iki bronz madalya kazandı.

AVRUPA BİLETİNİ ALDILAR

Şahinbey Spor Salonunda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden; 42 kiloda Hiranur Temizel ve 35 kiloda Ayşe Nur Bekler 2., 42 kiloda Serra Melis Gider ve 50 kiloda Berra Demirtürk 3. oldu.Elde ettikleri başarılı sonuçlar ile Hiranur Temizel, Dünya Karate Federasyonu tarafından Hırvatistan’da düzenlenecek olan Gençlik Liginde, Ayşe Nur Bekler ise Sırbistan’daki Balkan Şampiyonasında ülkemiz adına mücadele etmeye hak kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol tarafından verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.