DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kebap severlerin yeni adresi olacak olan BTZ Urfa Ocakbaşı hizmete girdi

Kebap severlerin yeni adresi olacak olan BTZ Urfa Ocakbaşı hizmete girdi

Kebap severlerin yeni adresi olacak olan BTZ Urfa Ocakbaşı hizmete girdi

İlçemizde Kebap severlerin yeni adresi olacak olan BTZ Urfa Ocakbaşı Bekir Usta’nın Yeri Merkez Mahallesi Anıtpark için Kapalı Otopark üstünde hizmete girdi. Gölcük’te BTZ Urfa Ocakbaşı, kebap konusunda iddialı olduğunu ifade etti.

38 yıllık deneyimi ile

1980 yılından beri kebap ustalığı yapan Bekir Batazun Usta’nın yeni adresi olan BTZ Urfa Ocakbaşı kebap severlerin yeni adresi olacak. BTZ Urfa Ocakbaşı olarak Urfa, Adana, kuzu şiş, sac tava, kuzu ciğer, patlıcanlı kebap, domatesli kebap, tavuk kanat, tavuk şiş çeşitlerini porsiyon ve dürüm şeklinde sunuyor.

Kebaplar yöresel mezeleri ile sunuluyor

BTZ Urfa Ocakbaşı Bekir Usta kebaplarının bu kadar lezzetli olmasının sebebini açıkladı. Bekir Usta, “ Bizim Kebaplarımızın bu kadar lezzetli olmasının en büyük sebebi etimizi makine ile değil de zırh ile çekmemizdir. Tabi yine kebabımızda kullandığımız malzemeleri özenle seçerek kebabımızı hazırlarız. Birde yılların getirdiği ustalık ve el lezzeti eklenince kebabımız bu kadar lezzetli hale geliyor. Kebaplarda kullanılan et bonfile etidir ve ciğerimiz de kuzu ciğeridir. Biz BTZ Urfa Ocakbaşı olarak Urfa lezzetini Gölcük’te tanıtmak istiyoruz. Bu sebeple kebaplarımızın yanında yöremize özel mezeler ile sunum yapmaktayız. Bu meze çeşitlerimiz ise şöyledir: yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası, yoğurtlu havuç ve kabak salatası, acılı ezme, Urfa yöresine ait soğan salatası, çoban salatası ve soğan söğüş ile birlikte özel lavaşımız ile servis ediyoruz. Şimdiye kadar böyle bir lezzeti tatmayanlar veya tattığını düşünenler için Gölcük’te iddialı olduğumuz belirtmek isteriz” dedi.

BTZ Urfa Ocakbaşı künefesi ile de iddialı

BTZ Urfa Ocakbaşı’nın işletmeciliğini yapan Abdullah Batazun yeni hizmete açtıkları işletmeleri hakkında bilgi verdi. Batazun, “BTZ Urfa Ocakbaşı olarak her zaman güler yüz ve kaliteli hizmet anlayışı ile bu yola çıktık. Hizmetimizden ve lezzetimizden asla taviz vermeden bu yolda devam edeceğiz. BTZ Urfa Ocakbaşı’nda kendimize özgü olarak günlük çıkan çorbamız ile de oldukça iddialıyız. Ayrıca Antakya’dan özel getirttiğimiz künefe peyniri ile hazırladığı künefe müşterilerimiz tarafından oldukça beğeniliyor. Bu güzel lezzetleri denemeleri için tüm Gölcük halkını BTZ Urfa Ocakbaşı’na bekleriz. Ayrıca ev ve iş yerlerine hızlı ve sıcak bir şekilde paket servisimiz mevcuttur. Sipariş vermek için 0(262) 414 64 64 numarasını aramanız yeterlidir. Ürünlerimizi görmek isteyenler bizleri btz_urfa_ocakbasi sosyal medya adresinden takip edebilirler ” dedi.

YORUMLAR

  1. Ali dedi ki:

    Gölcük için gerekli bir farklı damak tatları barındıran bu yer gölcüğe hayırlı olsun