DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘’KİTAP OKUMA ORANI İLÇEMİZDE OLDUKÇA FAZLA’’

‘’KİTAP OKUMA ORANI İLÇEMİZDE OLDUKÇA FAZLA’’

Hakikat Kırtasiye’nin Kitap Sorumlusu Abdulkadir Satıcı,

‘’KİTAP OKUMA ORANI İLÇEMİZDE OLDUKÇA FAZLA’’

İlçemizde Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi 38.Sokak No:15 adresinde bulunan Hakikat Kırtasiye’nin Kitap Sorumlusu Abdulkadir Satıcı, ilçemizdeki kitap okuma oranı nasıl ve hangi kitaplar daha çok satılıyor, bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Satıcı, ‘’Tarih kitapları da oldukça ilgi görüyor’

İlçemiz vatandaşları tarafından sıklıkla tercih edilen Hakikat Kırtasiye’nin çalışanlarından ve kırtasiyenin Kitap Sorumlusu olan Abdulkadir Satıcı, kitap okuma oranı ve hangi kitaplar daha çok satılıyor, bu konu hakkında bilgi verdi. Satıcı, “2 senedir Hakikat Kırtasiye’de Kitap Sorumlusu olarak görev yapmaktayım. İlk olarak Wattpad uygulamasında yazılıp sonradan basılan gençlik kitapları oldukça ilgi görüyor. 2.olarak filmlere konu olan kitaplar ve tarih kitapları gün geçtikçe daha çok ilgi görmeye devam ediyor. Okuma kitaplarında macera, korku, polisiye, tarih rehavet görmekte. Romanlarda %20 indirim var. İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite’ye hazırlık kitapları da satmaktayız. Özel siparişler alarak da okuma ve test kitapları getirtmekteyiz. Kitap oranı gittikçe artıyor. Türk yazarlardan Sabahattin Ali, Canan Tan, Oğuz Atay gibi yazarların kitapları da çok ilgi görmekte. Satışlarımız böyle sürüp gidiyor. Öğretmenler özellikle öğrencilere yaz aylarında boş zamanlarında okumaları için bizlerden çocuk kitapları alıp öğrencilerine hediye ettikleri zamanlar da oldu. 2 senedir Gölcük’teyim ve açıkçası böyle bir okuma oranı beni şaşırtıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.