DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ligi erken bitiren Kocaelispor Kızılcabölük maçına hazırlanıyor

Ligi erken bitiren Kocaelispor Kızılcabölük maçına hazırlanıyor

Ligi erken bitiren Kocaelispor Kızılcabölük maçına hazırlanıyor

Son 4 haftaya ikili averajla birlikte Play-Off hattının 12 puan gerisinde, düşme hattının da 10 puan önünde giren, iddia ve endişesi kalmayan Kocaelispor ligi erken bitirdi.

Cizre galibiyeti ve üstündeki takımların puan kaybıyla Play-Off için az da olsa umutlanan Kocaelispor, son bir şans olarak gittiği Trabzon’da öne geçme avantajını kullanamayıp eli boş döndü. İlk yarıda çok iyi oynayan, ikinci yarıda duran Yeşil-Siyahlı takım aldığı bir yenilgiyle birlikle Play-Off yarışına tamamen havlu attı. Play-Off hattıyla puan farkı ikili averajla birlikte 12’ye çıkan Yeşil-Siyahlılar üst lig umutlarını gelecek yıla bıraktı.

Kocaelispor ligi Adliyespor deplasmanında kapatacak

Düşme hattıyla da arasında ikili averajla birlikte 10 puan olan Yeşil-Siyahlı takımın endişesi de bulunmuyor. Körfez, ligi 4 hafta önce bitirmiş oldu. Yeşil-Siyahlı takım kalan haftalarda ligi en iyi yerde bitirme mücadelesi verecek. Pazar günü Play-Off hattındaki Kızılcabölük’ü konuk edecek olan temsilcimiz sonra Karacabey’e gidecek. İsmetpaşa Stadı’na vedayı Tepecik maçıyla yapacak olan Kocaelispor ligi Adliyespor deplasmanında kapatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.