DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEÇİM OLMALI

SEÇİM OLMALI

Vatandaşlar ve dernek başkanları erken seçimi yorumladı

SEÇİM OLMALI

Türkiye’de 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri gerçekleştirilecek. Seçimlere 2 ay kala tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de seçim heyecanı artmaya başladı. Geçtiğimiz gün Siyasi Parti İlçe Başkanlarının erken seçim hakkında görüşlerini yayınlamamızın ardından, bugünde vatandaşların ve dernek başkanlarının seçim görüşlerini aldık. İlçemizde ortak kanaat ‘Seçimler ülkemizin geleceğine olumlu yansıyacaksa olmalı’ oldu.

Gök, “Seçimlerden umutluyuz ve inşallah Türkiye’nin yararına bir sonuç çıkar”

Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, “Öncelikle ülkemize seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Seçim kararının ülkemizdeki siyasi belirsizliğin sona ermesi açısından önemli diye düşünüyorum. Bir Gayrimenkul Danışmanı olarak bu seçimin Gayrimenkul piyasasına olumlu etkileri olacaktır. Seçim sonuçları faiz ve döviz paritelerinin düşmesine sebep olursa bu emlak piyasasına olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Seçimlerden umutluyuz ve inşallah Türkiye’nin yararına bir sonuç çıkar. Ülkemiz hak ettiği güzel günlere kavuşur” dedi.

Akın, “’Erken seçim olması Türkiye için bir gereklilikti”

Kocaeli Samsunlular Dernek Federasyonu ve Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Reşat Akın, erken seçim hakkındaki düşüncelerini ifade etti. Başkan Akın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Erken seçim olması Türkiye için bir gereklilikti. Seçimin olması hayırlı oldu. Bu seçimler ülkemiz için kazançlı olacak. Seçimlerin sorunsuz tamamlanarak çıkan sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Göktürk, “Başkanlık sistemi Türkiye için daha hayırlı olacaktır”

Vatandaş Ahmet Göktürk, “ Seçimlerin 24 Haziran’a alınması ülke için çok iyi oldu. Yurtdışı güçlerinin bizim ekonomi ve enflasyonumuzla oynamaması açısından başkanlık sistemi Türkiye için daha hayırlı olacaktır. Orta Doğu ülkelerinin bizi yalnız bırakmasından dolayı Türkiye’nin daha güçlü olması gerekiyor. Bu seçim sadece Türk vatandaşları için değil ülkemizde yaşayan bütün vatandaşlar için iyi olacaktır. Seçimlerin tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tülü, “Bu seçimler vatana millete hayırlı olsun”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, erken seçim hakkında görüşlerini şu sözlerle belirtti: “Milletin ve ülkemizin menfaatine olan her şeye bizde varız. Bu seçimler vatana millete hayırlı olsun. Umarım ülkemizde kaos olmaz, siyasiler duyarlı davranır. Umarım sorunsuz bir seçim sürecini yaşarız” dedi.

Mağunacı, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim ile Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak”

Vatandaş İlker Mağunacı, “ Genel seçimlerin erkene alınması ülkemiz için çok daha hayırlı olduğuna inanıyorum. Piyasalar durgundu ve seçim beklentisine girmişti. Bürokrasi çok işlemiyordu ve imzalar atılmıyordu. Davalarla ilgili işler yeteri kadar hızlı sonuçlanmıyordu. Seçimin kısa sürede olması bu sıkıntıların kısa sürede atlatılacağı anlamına geliyor. 24 Haziran’da yapılacak olan seçim ile Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. Başkanlık sistemi ile Türkiye yeni bir serüvene girecek diye düşünüyorum. Yeni sistem vatana ve millete hayırlı olur inşallah” dedi.

Kabarmak, “Bu ülkede erken seçimden daha önemli sorunlar var”

Vatandaş Mehmet Kabarmak, “ Seçimlerin 24 Haziran’a çekilmesinin nedenlerinden bir tanesi hükümetin şu anki mevcut durumdan kurtulmasıdır. Birde seçimlerin 24 Haziran’a alınmasında ki noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bunlar ekonomik nedenler, siyasi nedenler ve şu anda dış politikalar diyebiliriz. 2019’da yapılması gereken seçimler mevcut yapıların hepsi mevcut hükümetin elinde olmasına rağmen neden erken yapılmak isteniyor? Önce bunu sormak lazım. Erken seçim istemeyen bir Hükümet ve Cumhurbaşkanı varken neden erken seçim kararı alındı? Bu ülkede erken seçimden daha önemli sorunlar var. Öncelikle bunların çözümlerine yoğunlaşmak gerekiyor. İktidarda kimin olduğu önemli değil, önemli olan ülkenin refahı ile huzurudur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.