DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEÇİMİN SÜRPRİZİ MHP OLACAK

SEÇİMİN SÜRPRİZİ MHP OLACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü

SEÇİMİN SÜRPRİZİ MHP OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü geçtiğimiz akşam Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin tüm teşkilatlara verdiği ‘Seçime Hazır Olun’ talimatı neticesinde tüm ilçelerde çalışmaların oldukça yoğunlaştığını belirtti. Başkan Ünlü, ‘Şunu herkes bilsin ki seçimlerin sürprizi MHP olacak. MHP seçimlerde hedeflediği iktidara ulaşan parti olacaktır’ diyerek inancını ifade etti.

Ünlü, “MHP seçimleri kazanmak istiyor”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak seçim çalışmalarına başladık. Sayın Genel Başkanımızın geçtiğimiz Pazar günü itibariyle ‘Seçime hazır olun’ talimatı ile teşkilatımız seçimlere en iyi, en planlı ve en güçlü şekilde hazırlanmaktadır. Bizler seçimlere tüm teşkilatlarımız ile hazırlanıyoruz. Hafta içinde bir ilçeye giderek oradaki görev ve çalışmaları yerinde gözlemliyor, gerekli uyarıları dile getiriyoruz. Bugünde Gölcük’teyiz. Bizler partililerimize MHP İl Yönetimi olarak sizi önemsiyoruz, size ihtiyacımız var, birlikte çalışalım diyerek, partililerimize olan güvenimizi belirtiyoruz. Bizler gerçekten de tüm teşkilatlarımıza güveniyoruz. Seçime 1 yıl kala, seçime 9 ay kala MHP neden bunu yapıyor? Çünkü MHP seçimleri kazanmak istiyor. Bizler Sayın Genel Başkanımızın talimatı olan ‘Hazır Olun’ talimatı gereği yol haritamız doğrultusunda belirtilen çalışmaları yapıyoruz. Şunu ifade etmek istiyorum ki Gölcük’te 13 sandık benim görevim arasında. Bunu da seve seve yapıyorum” dedi.

Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli bizden 50 adım önde

Kocaeli’deki hedefleri konusunda açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de seçim öncesinde MHP hayranlığı, Genel Başkanımızın hayranlığı artıyor. Bunu net bir şekilde gözlemlemekteyim. Ama bunu çalışmadan başaramayız. Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli bizden 50 adım önde. Bizler Sayın Liderimizin saygınlığının çok iyi bilincindeyiz. Gerek Kocaeli’de gerekse tüm Türkiye genelinde seçimin sürpriz MHP olacak. Tüm anket şirketleri yanılacak. Özellikle Kocaeli çok çalışan, planlı ve programlı hareket eden teşkilat. Bu il seçimlerde emeklerinin karşılığını alacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.