DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TATLI SEVERLERİN YENİ ADRESİ ŞEHZADE BAKLAVALARI AÇILDI

TATLI SEVERLERİN YENİ ADRESİ ŞEHZADE BAKLAVALARI AÇILDI

TATLI SEVERLERİN YENİ ADRESİ ŞEHZADE BAKLAVALARI AÇILDI

Baklava konusunda tatlı severlerin yeni adresi olacak olan Şehzade Baklavacısı Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 20/D adresinde hizmete girdi. Tamamen doğal malzemelerle yapılan baklava ve tatlıları ile dikkat çekiyor.

Halep ve Antep yöresine ait tatlılar

İşletmeciliğini Zekeriya Şeker ve Ümit Er’in yaptığı Şehzade Baklavacıları Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 20/D adresinde hizmete girdi. Birbirinden lezzetli baklava tatlıları ile hizmet verecek olan Şehzade Baklavaları Gölcük’ün en prestijli tatlıcısı olmaya hazırlanıyor. Halep ve Antep yöresine ait tatlıların Üretimi İstanbul’da yapılıp günlük olarak Gölcük mağazasına ulaştırılıyor. Ağırlıklı olarak kadayıfın ve el açması baklava yufkanın kullanıldığı tatlılarda sadece Konya Yöresinde yetişen şeker pancarından üretilen şeker kullanılıyor ve kesinlikle glikoz kullanılmıyor.

Kullanılan malzemelerin tamamen doğal

Şehzade Baklavaları İşletmecisi Zekeriya Şeker ürünleri hakkında bilgi verdi: “ Bizim Gölcük’te Şehzade Baklavalarını açmamızın en büyük sebeplerinden biri Gölcük’te fazla bulunmayan yeni tatları Gölcük Halkı ile buluşturmaktı. Özellikle Antakya tarafında çok kullanılan kadayıfı zengin çeşitleri ile sunan bir firmayla çalışma ihtiyacı duyduk. Bu tatlıları gönül rahatlığı ile satmamızda ki en büyük sebeplerin başında kullanılan malzemelerin tamamen doğal olmasıdır. Bu yüzdendir ki kendi çocuklarımıza da gönül rahatlığı ile yedirebiliyoruz” dedi.

Birbirinden özel çeşitler

Şehzade Baklavaları olarak Gölcük’te daha önce yapılmamış kadayıf külah içinde şekerle kavrulmuş Antep fıstıklı tatlı ile yine üçgen kadayıf içinde şekerle kavrulmuş Antep fıstıklı tatlı Gölcük’te hiç sunulmamış tatlılardan. Küçük kuş yuvaları şeklinde içleri Antep fıstıklı acem yuvası, Antep burması, sepet kadayıfı, havuç dilimi, Halep burması… hele bir “Asabi” tatlısı var ki içi tüm fıstıkla dolu ve insanın yedikçe yiyesi gelen ve hiç rahatsız etmeyen bir tatlı.

Lokumlar birbirinden özel

Kendilerine özel üretilen lokumlarında da oldukça iddialı olan Zekeriya Şeker, “ Doğal nardan yapılmış ve Antep fıstığı ile bezenmiş olan birbirinden güzel lokumları da Şehzade Baklavaları’nda bulabilirsiniz. Lokumlarımızın tadına bakıldığı zaman farkını ilk anda almak mümkün. Çünkü yendiği zaman ağza ilk önce çikolatalı ise çikolata, meyveli ise o meyvenin tadı geliyor” dedi.

Açılış Cumartesi günü

Şehzade Baklavaları İşletmecisi Zekeriya Şeker son olarak,  “Şehzade Baklavaları olarak 21 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de yapacağımız resmi açılışımıza tüm Gölcük halkını davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.