DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Diyanet Vakıf Sen’den CHP’ye ziyaret

Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, yönetimi ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya da hazır bulundu.

CENGİZ AĞABEY NE ZAMAN İHTİYAÇ DUYSAK YANIMIZDA

Yönetimi ile CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret eden Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, “yeni yönetimini Sarıbay’a tanıttı. Karadaşlı, “7 kişilik yönetim kurulumuz genç, dinamik, görev yerlerinde karşılıkları olan arkadaşlarımız. Yönetimimizle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. Sarıbay’a da teşekkür eden Karadaşlı, “ Cengiz ağabeyimiz ne zaman ihtiyaç duysak yanımızda olan gönül rahatlığıyla aradığımız ağabeyimizdir. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Zor bir mesleğiniz var diyen Sarıbay, “Güzel bir dinimiz var. Dinimiz ortak değerimizdir. Dinimizin güzelliğini göstermek ve sevdirmek sizlerin sayesinde olacaktır. Bu duyarlılıkla çalışmalarınızı yürüteceğinize inancım tamdır. Şahsım ve örgütüm adına her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.