DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vanlılar Dernek Başkanı Çelik’ten vefa örneği

Vanlılar Dernek Başkanı Çelik’ten vefa örneği
17.04.2018
2.013
A+
A-

Vanlılar Dernek Başkanı Çelik’ten vefa örneği

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri kahvaltı programı ile açılışlarını gerçekleştiren Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Çelik, Bursa Vanlılar Dernek Başkanı Asker Karataş’ın geçtiğimiz hafta Van’da hayatını kaybeden amcası için baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

116 yaşında vefat etti

Bursa Vanlılar Dernek Başkanı Asker Karataş’ın amcası olan Hacı Kahraman Karataş geçtiğimiz hafta 116 yaşında vefat etti. Van Ağzıkara köyünde yaşayan, geniş bir kesim tarafından tanınan ve Helka Karataş Aşiret ağası olan Hacı Kahraman Karataş Van Bölgesinde yaşayan en uzun yaşayan kişilerden biriydi.

Çelik, “Allah hepimize Hacı Kahraman Karataş amcamız gibi bir ömür nasip etsin”

Geçtiğimiz hafta vefat eden ve Van Bölgesinde oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve Helka Karataş Aşiretinin ağası olan Hacı Kahraman Karataş’ın yeğeni olan Bursa Vanlılar Dernek Başkanı Asker Karataş’a Başsağlığına giden Gölcük Vanlılar Derneği Başkanı Kenan Çelik büyük bir vefa örneği gösterdi. Gerçekleşen ziyarette başsağlığı dileklerini ileten Başkan Çelik, “ Ölüm hepimizin başına gelecek. Allah hepimize Hacı Kahraman Karataş amcamız gibi bir ömür nasip etsin. Kendisi 116 yaşında vefat etmesine rağmen son bir aya kadar doktor yüzü görmemiş ve hiç ibadetini bırakmadan bu dünyadan göçtü. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler vermesini dilerim dedi.

Başkan Karataş ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür eden Bursa Vanlılar Dernek Başkanı Asker Karataş, “Amcam 115 yaşında olmasına rağmen oldukça dinçti. Ömrü boyunca hiç doktora gitmedi. Sadece son bir ay doktora gitti ve kendisini kaybettik. Amcam aynı zamanda 7 yaşından beri ibadetini hiçbir zaman bırakmamıştır. Allah yapmış olduğu ibadetleri kabul etsin ve mekanını cennet eylesin. Yapmış olduğunuz ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.