DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GENÇLERDEN SPOR KÜLTÜRÜ ATÖLYESİNE BÜYÜK İLGİ

GENÇLERDEN SPOR KÜLTÜRÜ ATÖLYESİNE BÜYÜK İLGİ

İzmit Belediyesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun ortaklaşa düzenlendiği Spor Kültürü Atölyesi programlarının ikincisi Ali Fuat Cebesoy Yurdu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

TV Net futbol yorumcusu Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Erdal Hoş moderatörlüğündeki programa A SPOR futbol yorumcusu ve Sabah Gazetesi spor yazarı Uğur Karakullukçu konuşmacı olarak katıldı.

Spora ilişkin her türlü değerin, ürünün ve davranışın konuşulduğu programda gençlerin soruları da cevaplandırıldı.

Programın finalinde konuşmacılar Türkiye’de spor yerine futbol, spor kültürü yerine de futbol kültürü demek olduğunu da ifade ederek “spor futbola, futbol da Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a indirgenmiş durumdadır. Bu durum, kültürel anlamda bir çeşitlilik ve zenginlik yaratamaz. Giderek, büyük bir hızla, spor yapmayı değil de izlemeyi, spordan daha doğrusu futboldan konuşmayı sevenlerden oluşan bir topluma dönüşüyoruz” dediler.

,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.