DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Buse Butik’ten muhteşem açılış

Buse Butik’ten muhteşem açılış

Buse Butik’ten muhteşem açılış

Aysel Turanoğlu tarafından 2 ay önce vermeye başlayan Buse Butik Mağazasının resmi açılışı geçtiğimiz gün Aysel Turanoğlu’nun dostları ve akrabalarının katılımı ile gerçekleşti. Açılış kurdelesinin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız kesti.

Ev hanımlığından ticarete atıldı

Uzun yıllardır hayalini kurduğu butik mağazasını açmanın mutluluğunu yaşayan Aysel Turanoğlu dostlarının ve akrabalarının katılımı ile resmi açılışını gerçekleştirdi. Buse Butik olarak Merkez Mahallesi 32. Sok. 5/A adresinde hizmet vermeye başlayan Aysel Turanoğlu ev hanımlığından ticaret hayatına atılmış oldu.

Turanoğlu, “Bu süreçte yanımda olan öncelikle aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim”

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Buse Butik işletmecisi Aysel Turanoğlu, “ uzun yıllardır bir butik sahibi olmak istiyordum. Çok mutluyum ki bu hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Bugün burada beni yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum. Benim Buse Butiği açmamda ki en büyük arzu tek başına bir kadınında güçlü olarak kendi ayaklarının üzerinde durarak neler yapabileceğini göstermekti. Bu süreçte yanımda olan öncelikle aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Buse Butik olarak yeni olmamıza rağmen ürün tarzlarının tercih edilmesinden dolayı gururluyum. Bütün Gölcük halkına hitap eden bir tarzda hizmet vermekteyim. Sürekli gelişen modayı yakından takip ederek en son trend kıyafetleri butiğimde sunmaktayım. Zorlu başladığım bu süreçte desteğini ve yardımını esirgemeyen tüm Gölcük Halkına yeni bir esnaf olarak teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yıldız, hayırlı olsun dileklerini iletti

Açılış kurdelesini kesen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, “ Öncelikle sizlere oda başkanımız Necmi Kocaman’ın sizlere çok çok selamı var. Kendisi Valilikte toplantıda olduğu için katılamadı. Esnaflık gerçekten zor bir meslektir. Derler ya dostlar alışverişte görsün diye. İşte o gün bugündür. Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel mekanı bizlere kazandıran Aysel Hanıma çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Gerçekten esnaflık çok zor bir meslektir. Kendisine hayırlı bol kazançlar diliyorum” diyerek açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Aysel Turanoğlu’nu dost ve akrabaları tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haber: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.