DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇALIŞMALARIMIZ GÖLCÜK İÇİN

ÇALIŞMALARIMIZ GÖLCÜK İÇİN

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Başkanı Kocatürk,

ÇALIŞMALARIMIZ GÖLCÜK İÇİN

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Platformun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kocatürk, Gölcük adına çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kocatürk, ‘Gölcük adına çalışmalarımıza hız veriyoruz’

Gazetemize açıklamalarda bulunan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, şunları söyledi: “Öncelikle tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu ayın tüm Gölcük halkına ve Müslüman alemine sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, 2018 dönemi içerisinde, benim başkanlık sürecimde Gölcük adına çalışmalarına hız vererek devam ediyor. Çalışmalarımız üzerinde yoğunlaşmış durumdayız.”

Platformumuz genişliyor

Başkan Kocatürk, “Son dönemde Gölcük’te yeni açılan Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Gölcük Kütahyalılar Derneği, toplumun ve yerel yönetimin her zaman ihtiyaç duyduğu derneklerden biri olan Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği’nin katılımı ile sayımız 22’ye ulaştı. Her ayın ilk haftasında dernek başkanlarımızla düzenli bir şekilde aylık toplantılar yapmaktayız. Yapılan bu toplantılarda derneklerimizin problem ve faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her yıl olduğu gibi yine bu yıl Ramazan ayında, dernek başkanlarımızla bir iftar yemeğimiz olacak. Hep birlikte iftarımızı yapıp muhabbet edeceğiz” dedi.

‘Siyasetten kopuk değiliz’

Her siyasi partiye eşit uzaklıkta olduklarını vurgulayan Çetin Kocatürk, “Bu sene Ramazan ayı, aynı zamanda Türkiye’de yaşayan insanlar ve onların geleceği için çok önemli bir ay haline geldi. Ramazan ayı içerisinde ülkemizde bulunan siyasi partiler, aynı zamanda seçim çalışmaları yapmaktalar. Biz Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak siyasi bir yapıya sahip değiliz ama siyasetten de kopuk değiliz. Bizleri ziyaret etmek isteyen siyasi partilerimizin hepsine eşit derecede uzaklıktayız. Derneklerimize bağlı üyelerimizin siyasette aktif olmalarını da destekliyoruz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin ülkemiz insanına ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini umuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.