DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GALA BUTİK YENİ ADRESİNDE

GALA BUTİK YENİ ADRESİNDE

Gölcük’ün tek büyük beden mağazası

GALA BUTİK YENİ ADRESİNDE

İlçemizde 13 yıldır tek büyük beden mağazası olarak başarılı bir şekilde hizmet veren Gala Butik Merkez Mahallesi 39. Sokak Donanma İş Merkezi No :3/ 11 adresinde hizmet vermeye devam edecek.

Spordan abiyeye tüm büyük bedenler Gala Butik’te

Bizde her ürün büyük beden, büyük beden bizim işimiz sloganı ile büyük beden sektöründe ilçemizde 13 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren Gala Butik yeni adresinde hizmet vermeye devam edecek. Büyük beden olarak günlük kıyafetten abiyeye kadar geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren Gala Butik’i Eylem Hanım işletiyor. Genç ve başarılı işletmeci Eylem Hanım, “ Gölcük’te büyük beden sektöründe 13 yıldır  42 bedenden 60 bedene kadar geniş ve rahat kalıplarıyla Gölcük Halkına hizmet vermekteyiz. Gala Butik olarak günlük ve rahat kesim kıyafetlerin yanı sıra spor, abiye ürünler ile büyük beden bayanların da şık olabileceklerini kanıtlıyoruz.   Gölcüklü bayanlar bizi artık benimsedi ve büyük beden konusunda en çok tercih edilen mağaza olduk. Standartları yıkıp stil konusunda herkese ilham veren bir mağaza olduk. Gala Butik olarak Christine Cotton Club, Zoi, Nvia, Femina, Lema, Kalkancı, Fuerte, Solo Line, Miarte, Tusse firmaları ile çalışıyoruz”

Yeni mağaza büyük beğeni aldı

Eylem Hanım sözlerinin devamında, “Gala Butik olarak daha iyi hizmet verme anlayışı ile yeni adresimize taşındık ve kısa sürede büyük beğeni aldık. Uzun yıllardır bizden alış veriş yapan müşterilerimiz yeni mağazamızı oldukça beğendi. Yeni adresimiz Değirmendere Durağının hemen karşısında olduğu için artık daha merkezi oldu. Tabi bu durum özellikle Değirmendereli bayanların dikkatini çekti. Biz büyük beden konusunda Gölcük’te iddialıyız ve yeni mağazamızı görmeleri için Gölcüklü bayanları mağazamıza bekleriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.