DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR OKULLARI YOĞUN BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR OKULLARI YOĞUN BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ SPOR OKULLARI YOĞUN BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Spor Okullarının, İlçe genelinde sporu ve spor yapmayı seven gençlere yönelik hizmetleri yaz döneminde de, 6-16 yaş grubu gençlere ve çocuklar kapsamında devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Spor Müdürlüğü Koordinesinde Uzman Eğiticilerin ve Deneyimli Antrenörlerin vermiş oldukları kaliteli eğitimlerle Spor Okulları 9 Branşta aktif olarak yoğun bir katılımla devam ediyor. Çocuklarını, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Halk Oyunları, Satranç, Taekwondo, Judo, Karate ve Güreş branşlarında spor okullarına kaydettirmek isteyen vatandaşlarımız, Gölcük Belediyesi’nin Kavaklıda bulunan Spor Birimine başvurarak kayıtlarını yaptırıp, verilen hizmetlerden yararlanabiliyorlar.

Başkan Ellibeş, Sporun ve Sporcunun Dün Olduğu Gibi, Bugün De Her Zaman Yanındayız

Başkan Ellibeş “ Gölcük Belediye Spor Kulübü bünyesinde farklı kategorilerde çok yönlü spor hizmetlerinin verildiğini ve başarılar elde edildiğini biliyoruz, takip ediyoruz. Bu Gölcücüğümüz için çok önemli bir gelişmedir. Bu anlamda gençlerimiz Belediye spor bünyesinde birçok turnuvaya katılıp, çeşitli müsabakalarda tecrübe ve bilgi kazanmakta. Özellikle Uluslararası müsabakalara katılarak derece almak, hem gençlerimiz, hem de Gölcüğümüz için büyük bir başarı ve gururdur. Biz her zaman onların yanında olmaya gayret ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Gençlerimizin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.