DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TEN 2 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ İLK BEŞTE

GÖLCÜK’TEN 2 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ İLK BEŞTE

Başkan Aynacı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili listesini değerlendirdi

GÖLCÜK’TEN 2 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ İLK BEŞTE

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adaylarının açıklanması sonrasında Milletvekili Adayları hakkında düşüncelerini dile getirerek, “ Gölcük’ten 2 Milletvekili Adayımızın ilk beşte olması bizleri sevindirmiştir” dedi.

“25 Haziran sabah bütün Türkiye yüzünü güneşe dönecektir”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yapmış olduğu basın açıklamasında, “ 24 Haziran Türkiye’nin kader seçiminden önce bir aşama daha geride bırakıldı ve Siyasi Partiler milletvekili aday listelerini açıkladılar. Buna paralel olarak Türkiye’nin umudu ve ihtiyacı olan İYİ Partimizde de Kocaeli Milletvekili Adaylarımız belli oldu.  Kocaeli’de bulunan diğer siyasi partilerin aday listelerinde yaşanan hayal kırıklığı İYİ Parti listesi ile tekrar umuda dönüşmüştür. İYİ Parti Kocaeli’de beklenenin üzerinde oy alacaktır ve 25 Haziran sabah bütün Türkiye yüzünü güneşe dönecektir”.

Kardak Fatihi Sayın Ali Türkşen ve Dicle Akın ilk beşte

Başkan Aynacı sözlerinin devamında, “İl Başkanımızın altı milletvekili hedefi gerçekleşecek ve yıllar sonra Gölcük İlçemiz Meclis’te iki Milletvekili ile temsil edilecektir. Gölcük yıllardır makus kaderine terk edilmiş gariban ilçe olarak hep Kocaeli’ye hizmet etmiş bir ilçedir. On altı yıllık AK Parti iktidarı boyunca Gölcük’ten bir Milletvekili’nin olmaması da ilçemiz adına iktidarın bir ayıbıdır. Kardak Fatihi Sayın Ali Türkşen ikinci sıra ve eğitmen arkadaşımız Dicle Akın beşinci sıra adayı olarak Gölcük’ümüzü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek ve terk edilmiş unutulmuş ilçemizin Donanma Kenti Gölcük’ümüzün tekrar Kocaeli’nin güçlü bir ilçesi haline gelmesi için çalışacaklardır. Gölcüklülerin bir telefon kadar uzağında Meclis’te iki vekilleri olacak ve Gölcük için çalışacaklar” dedi.

“Oylar sizin, sandıklar bizim namusumuzdur”

Başkan Aynacı son olarak, “Gölcüklü hemşerilerimizden ricamız ilk beşte bulunan Gölcüklü Milletvekili Adaylarımızı hep birlikte çalışalım ve meclise gönderelim. Hep birlikte sandığa gideceğiz oyumuzu kullanarak ve sandıklara sahip çıkarak ülkemizi beklenen İYİ Parti iktidarı ile kucaklaştıracağız. Çabamız, tercihi ne olursa olsun bize oy versin veya vermesin, tüm vatandaşlarımızın oylarının güvenliği içindir. Dolayısıyla bütün vatandaşlarımızı, huzur içinde hiçbir şüpheye  düşmeden tam bir güvenle oy kullanmaları için sandıklara davet ediyoruz. Emin olabilirsiniz ki; 24 Haziran günü bizler tüm sandıkların güvenliğini sağlamış olacağız. Oyunuza sahip çıkın. Oylar sizin, sandıklar bizim namusumuzdur. Gölcüklü Milletvekili Adaylarımıza sahip çıkalım. Onların Meclis’te olması Gölcük’ümüze güç katacaktır. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte inandık ve başaracağız.
Her şey İYİ olacak- Türkiye İYİ olacak” dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.