DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HASANEYN GÜLDÜ

HASANEYN GÜLDÜ

Köyler Arası Futbol Turnuvasında

HASANEYN GÜLDÜ

Gölcük’te büyük bir Futbol heyecanı yaşandı. 16 takımın katıldığı Köyler arası Futbol Turnuvasında final maçında Hamidiye’yi penaltı atışlarıyla 5-4 yenen Hasaneyn kazanırken, turnuva boyunca tüm takımlar ve taraftarları büyük bir centilmenlik örneği gösterdi. Kavaklı stadında yapılan finali, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, binlerce taraftarla birlikte izlerken, her iki takımın taraftarları birbirlerinin takımlarının dışında Hasaneyn taraftarlarının Hamidiye futbol takımını, Hamidiye taraftarları da Hasaneyn futbol takımını tribünlere çağırıp alkışlaması büyük takdir topladı. Büyük bir mücadelenin olduğu final maçında her iki takım skoru değiştirecek golü bulamayınca maç uzatmalara gitti. Burada da tüm çabalara rağmen sonuç değişmeyince penaltı atışlarına gidildi. Hasaneyn kalecisi Serkan Saral’ın devleştiği müsabaka da Hasaneyn, Hamidiye’yi penaltı atışlarıyla 5-4 yenerek gülen taraf oldu ve köyler arası futbol turnuvasının şampiyonluğunu kazandı. Böyle bir başarıya, büyük bir mücadele sonucu imza atan Hasaneyn Spor ‘un kadrosu şöyle; Serkan Saral, Emre Seymen, Recai Akman, Hasan Yıldız, Sadettin Erenkaya, Mustafa Dilber, Aykut Seymen, Sinan Saral, Süleyman Saral, Burak Uzuner, Hamza Uzuner, Bayram Ali Akman, Hüseyin Erenkaya, Rafet Kalkan.

Şampiyon takımı çalıştıran Teknik Direktörler ise İbrahim Uzuner ve Yüksel Uzuner oldu. Turnuvanın ilginç yönü Hamidiyeli olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şampiyonluk kupasını Hasaneyn futbol takımına vermesiydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.