DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Gölcük’ten TEMAD’a iade-i ziyaret

İYİ Parti Gölcük’ten TEMAD’a iade-i ziyaret

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’ne bir iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi ile İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ruhan Tekcan, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi hazır bulundu. Ziyaretten ötürü teşekkürlerini dile getiren Dernek Başkanı Bekir Tülü, ‘’Öncelikle Yeni Yönetiminize ve size başarılar diliyoruz. Bu ziyaretinizden ötürü de teşekkür ediyorum. Sizleri yoğun bir seçim süreci bekliyor. Bu konuda sizler de sıkı bir şekilde çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Aynacı, ‘’En iyi sonuçla bu seçimleri tamamlayacağımıza inanıyoruz”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “Partimiz, ilçemizde çalışmalarına başladığı günden bu yana büyüyerek yoluna devam ediyor. Partimizde göreve geldikten sonra hem seçim çalışmalarımızı yapıyor hem de ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Partimize sahada büyük bir destek var. Bizler de seçimlerde Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak adına sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu konuda da parti yönetim ve üyelerimiz çalışmalarını sürdürüyor. En iyi sonuçla bu seçimleri tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

İsim: Nihan ATAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.