DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Ramazan bereketi başladı

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Ramazan bereketi başladı

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde Ramazan bereketi başladı

10 yıldır Edirne İpsala’da bulunan fabrikalarında ürettikleri süt ürünlerinin satışını yapan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi’nde Ramazan bereketi başladı. Ramazan Ayı boyunca birbirinden cazip fiyatlar ile hizmet verecek olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde içli pide malzemelerini bulmakta mümkün.

Şentürk, “Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi olarak ramazan ayı boyunca birbirinden cazip fiyatlar ile hizmet vereceğiz”

İdris Şentürk tarafından ilçemizde 10 yıldır başarı bir şekilde işletilen Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde ramazan bereketi başladı. Ramazan ayı boyunca birbirinden cazip fiyatlar ile hizmet verecek olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde aynı zamanda hazırlamış oldukları içli pide malzemeleri ile de Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor. Kaliteli bir pastırma yemek istiyorsanız makine ile değil satır ile kesilmiş pastırmanın yenmesi gerektiğini belirten Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nin işletmecisi İdris Şentürk, “ İstanbul Nişantaşı’ndan gelen 45 senelik pastırma ustamız Halit Usta tarafından pastırmalarımız satır ile kesilerek paketleniyor. Pastırmanın satır ile kesilmesi ile makine ile kesilmesi arasında çok büyük fark vardır. Bu durum müşterilerimiz tarafından da oldukça beğeniliyor. Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi olarak ramazan ayı boyunca birbirinden cazip fiyatlar ile hizmet vereceğiz. Ramazan ayı boyunca pastırmamızın fiyatı 89.95 liradan satışı yapılacak. 900 gram kaşar peynir 20.95, Cumhuriyet sucuk 44.95, Beşler kavurma 69.90’dan ramazan ayı boyunca devam edecek. Ayrıca ramazan ayı boyunca rendelenmiş kaşar ve dilimlenmiş sucuk hizmetimiz devam edecek” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.