DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kazanfer, ‘’24 Haziran seçimlerine kadar dalgalanmaların inişli çıkışlı olacağının görüşündeyiz’’

Kazanfer, ‘’24 Haziran seçimlerine kadar dalgalanmaların inişli çıkışlı olacağının görüşündeyiz’’

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, döviz kurundaki dalgalanmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

‘’Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın müdahalesiyle bir düşüş meydana geldi’’

Kazanfer, ‘’Son bir haftadır dövizde o kadar çok dalgalanmalar oluyor ki döviz kuru’nun hangi yöne gideceğini bilmiyoruz, açıkçası bizde şaşırmış durumdayız. 2 gün önceki dövizde Dolar ve Euro’daki aşırı yükselmenin önüne geçilebilmesi için Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın hamlesi etkili oldu. Dolar ve Euro’da bir düşüş meydana geldi. Ancak hemen ardın ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’la olan Nükleer Anlaşmasından vazgeçmesiyle tekrardan Dolar ve Euro’da hızlı bir yükseliş görüldü. Dolar 4.350 bandına, Euro ise 4.170 bandına kadar yükseldi. Tekrardan yine dün itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın müdahalesiyle bir düşüş meydana geldi. Dolar 4.270 – 4.280 bandına kadar geriledi. Euro 5.070 – 5.080 bandına kadar düştü. 24 Haziran seçimlerine kadar dalgalanmaların inişli çıkışlı olacağının görüşündeyiz. Vatandaşlarımızın temkinli olmasında ve özellikle Döviz’de borçlanmamasında fayda var’’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.