DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli gençliği teşkilatlara heyecan ve coşku katıyor

Kocaeli gençliği teşkilatlara heyecan ve coşku katıyor

Kocaeli gençliği teşkilatlara heyecan ve coşku katıyor

 Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen festivalde, bine yakın gençle bir araya geldi. 24 Haziran’daki seçimde gençlerin önemine değinen Başbakan Yardımcısı Işık, “Kocaeli gençliği üzerine düşen görevi yerine getirecektir” dedi

  AK Parti Körfez İlçe Gençlik kolları, yaklaşan 24 Haziran Genel seçimleri öncesinde coşkulu bir etkinliğe imza atarak, bine yakın genci Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’la buluşturdu. İlimtepe’de mesire alanında gerçekleştirilen gençlik buluşmasına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık dışında; AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, teşkilat üyeleri ve bine yakın genç katıldı.

 “KOCAELİ GENÇLİĞİ HAZIR”

Etkinlikte ilk olarak konuşma yapan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, “Festivalimizde her siyasi düşünceden genç kardeşlerimiz ile bir aradayız. 24 Haziran’ı hasretle bekliyoruz. Körfez gençliği liderine yakışanı yapacak”  şeklinde konuştu. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaman da konuşmasında, “Ulaşmadığımız bir tek genç kardeşimiz kalmayıncaya kadar durmadan-yorulmadan çalışacağız. Karşımda duran genç kardeşlerime baktığımda gördüğüm şey, Körfez Gençliği 24 Haziran seçimlerine hazır” dedi.

 “SİZLERE GÜVENİYORUZ”

AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “24 Haziran 2018 tarihinde ülke olarak tarihi bir seçim gerçekleştireceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak tüm genç seçmenlere ulaşacaksınız. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki; biz size her zaman güveniyoruz” dedi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da gençlere olan güvenini dile getirerek, “Kocaeli gençliği, teşkilatlarımızın gururu oldu. Göğsümüzü her zaman kabarttı. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUNUZ”

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da alana baktığında gençlerin gözündeki zafer ışığını gördüğünü belirterek, “Bu seçimde de seçimi kazanmamızdaki en büyük etken gençlerimiz olacak” dedi. Son olarak kürsüye çıkan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da Kocaeli teşkilatlarına övgüde bulunarak, “Bu kalabalığı görünce ‘Maşallah Körfez’ diyorum. Kocaeli gençliği, yaptığı çalışmalar, coşkusu ve heyecanı ile Türkiye’ye her zaman örnek olmayı başardı.

“GENÇLER DOYASIYA EĞLENDİ”

Bugüne kadar kendi oy oranına kıyaslandığında en yüksek genç oyu Kocaeli’de. Bunda en önemli unsur, bizlerin de gençlerimize olan güveni. Sürekli gençlerimizle birlikteyiz. AK Partili olsun olmasın tüm gençlikle diyalog kuruyor olabilmemiz bu sonucun alınmasında bana göre en önemli etkendir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından gençlerin bir araya gelerek kaynaşması amacıyla futbol, çuval yarışması, halat çekme, voleybol, yumurta yarışması gibi aktiviteler gerçekleştirildi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.