DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖRNEK OLUYORLAR

ÖRNEK OLUYORLAR

ÜSDER bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerinin yanında

ÖRNEK OLUYORLAR

Ümmet Sevdalıları Derneği Kurucu Genel Başkanı Ahmet Yasin Yazıcıoğlu ve Başkan Vekili Bilal Korkmaz geçtiğimiz gün Gazetemize gelip bu Ramazan Ayı’nda da ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüreceklerini belirtti. Başkan Yazıcıoğlu, ‘’Ramazan kumanyalarımızda bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüreceğiz. Bunun için çok mutluyuz’’ dedi.

Yazıcıoğlu, “Böyle bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyum”

Başkan Yazıcıoğlu, ‘’Projemiz bu yıl ilçemizde bulunan Gölcüklü olan ihtiyaç sahibi ailelere sahip çıkarak onlara destek vermektir. Boğazlarından sıcak bir çorba geçmesini sağlayan bir projedir. Bu projede; Ramazan kumanyalarımızda bizler Gölcük İmam Hatipli öğrencileri ve Ümmet Sevdalıları Derneği Yönetimi olarak bu Ramazan projesinde gönülden hareket ediyoruz. Sessiz kalan Müslümanlara elini taşın altına sokmayanlara örnek olmak istedik. Biz bütün milletimizin tekrardan birleşmelerini ve Filistinlilere karşı saldırıya tepki göstermek istedik’’ dedi.

Korkmaz, “Ümmet’in sorunlarına çare olmak için bu derneğimizi kurduk”

Başkan Yazıcıoğlu’ndan sonra konuşma yapan Başkan Vekili Bilal Korkmaz, ‘’Geçtiğimiz sene yaptığımız 20 yardım kumanyasını 25’e çıkarttık. Allah’ın izniyle gelecek sene 30’a çıkarmayı istiyoruz. Bu olay derneğimizin ne kadar geliştiğinin ispatıdır. Biz bunu Allah rızası için yapıyoruz. Ümmet’in sorunlarına çare olmak için bu derneğimizi kurduk. Tamamen kendi çabalarımızla bunu yapıyoruz. İnsanların yardım yaptığımızda o andaki mutlulukları bizim için çok önemli’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.