DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Rizeli Kardeşler Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek

Rizeli Kardeşler Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek

Rizeli Kardeşler Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek

İlçemizde Adnan Menderes iş Merkezi’nin altında hizmet veren Rizeli Kardeşler Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edeceklerini iletirken, omega 3 açısından en besleyici besin olan balığın Ramazan Ayı boyunca da sık sık tüketilmesi gerektiğini belirttiler.

Ramazan’da en besleyici besin balık

Kış aylarının vazgeçilmez besini olan balık av yasağının başlamasıyla ağ balıkçılığından yerini olta balıkçılığına bıraktı. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek olan Rizeli Kardeşler Balıkçılık, uzun süre tutulan oruç sonrasında en besleyici besin olan balık ile açılan oruçların daha sağlıklı olacağını belirttiler.

Müşterilerin önceden sipariş vermelerini tavsiye ediyorlar

Rizeli Kardeşler Balıkçılığın işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı yapmış olduğu açıklamada, “ Rizeli Kardeşler Balıkçılık olarak Ramazan Ayı boyunca hizmet vermeye devam edeceğiz. Diğer işletmeler gibi bir menü hazırlamadık. Normal porsiyon fiyatlarını uygulayacağız. Fakat bizde balık önceden hazırlanan ve bekleyebilecek bir yiyecek olmadığı için müşterilerimizin bizleri önceden bilgilendirmelerini rica ediyoruz. Çünkü balığın hazırlanıp pişme süresi en az 15-20 dakika olduğu için bunu göz önünde bulundurarak sipariş vermelerini tavsiye ediyoruz. Bu sayede hem müşterilerimiz hem de bizler zor durumda kalmamış oluruz” dedi.

Rizeli Kardeşlerde balık fiyatları;

İstavrit 15 lira, sardalya 10 lira, Çupra 30 lira,  Levrek 30 lira,  Çinekop 60 lira,  Barbun 60 lira,  Norveç Somon 70 lira, Yerli Karadeniz Somon 20 lira, Alabalık tane 5 lira, İthal Uskumru tane 5 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.