DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TAM BİR HİZMET ADAMI

TAM BİR HİZMET ADAMI

AK Parti Milletvekili Aday adayı H. İbrahim Şengün,

TAM BİR HİZMET ADAMI

Kocaeli’nin çok yakından tanıdığı Sanayici ve İşadamlarından aslen Giresunlu olan Makine Yüksek Mühendisi Halil İbrahim Şengün, AK Parti’den aday olmak için çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.

Seçim kararının ardından ekmeğini yediği Kocaeli’ye hizmet etmek için 2 Mayıs tarihinde partisinin il başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan tecrübeli işadamı ve siyasetçi Halil İbrahim Şengün, bilgi birikimi ve tecrübesini Kocaeli’nin hizmetine sunmak istiyor.

KOCAELİ’NİN SİMGE İSMİ

Yatırımcı bir mühendis ve proje adamı olarak 41 yıldır ülkeye üst seviyede hizmet ettiğini belirten Şengün, “Ak Partiliyim, siyaseten çay bile içmedim. 48 yıldır dava adamıyım. Beni tanımak isteyenler, ‘Şengün Şirketler Grubu’ veya sengün.com.tr yazıp milletvekili adaylığımla ilgili video açıklamamı izleyebilir. Ülkeme ve milletime hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Cumhurbaşkanımız nerede, ben oradayım” diye konuştu

ŞENGÜN’DEN ÖNEMLİ VAATLER

37 yıldır İlçemize bağlı Değirmendere yaşayan, İzmit Merkezde Şengün Şirketler Grubunun Sahibi ve Genel Müdürü, Sanayici ve İşadamı olarak hizmet veren Halil İbrahim Şengün,  “49 yıldır dava adamı olarak Allah Rızası için Milletime karşılık beklemeden hizmet eden, işsiz kardeşine iş, aşı olmayana aş, hastasına tedavi olması için yardımcı olan bir kişi olarak hizmetinize talibim. “dedi.

“DÜNYADA LİDER ÜLKE, YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİN MÜCADELESİNİ VERMİŞİZ”

AK Parti’den Milletvekilliğine aday adaylığını koyan Halil İbrahim Şengün, “Benim gibi 49 yıl Ülkesine, milletine ve partisine Allah rızası için hizmet eden kaç kişi var. Tahsilimiz, Ülkede çalıştığımız hizmet ettiğimiz Makamlar ortada. Proje üreten ülkesine çok ciddi yatırımlar kazandıran üstelik kendisine yatırım yapan kişi olarak kariyerimiz itibarımız ortada. Dava adamı olarak ülkeye yıllardır üst seviyede hizmet etmiş, Ülkenin geleceğini kurtarmanın Dünyada Lider Ülke, Yeniden Büyük Türkiye idealinin mücadelesini vermişiz. Geçmişinde MTTB Başkanlığı yapmış, MNP, MSP, RF ve FP’nin iktidara taşınması için gece gündüz Allah rızası ile mücadele etmiş, Erbakan hocamızla yıllarca birlikte yürümüş 2002 yılında Ak Partiye kayıt olmuş, Cumhurbaşkanımızın yanında yerimizi almış yola devam diyoruz. Fazlamız var eksiğimiz yok. “ ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Açıklamalarına devam eden Halil İbrahim Şengün,” 1977 yılında Giresun’da seçim çalışmaları sırasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Mühendis olarak Proje yönetirken tanıdığım Cumhurbaşkanımız ile  1990’lı yıllarda Kocaeli’nde Refah Partisi’nde yaptığımız çalışmalarımızı unutamam. Şimdi Kocaeli’den aday adayı oldum. Hep Cumhurbaşkanımızın yanında oldum. 2002 yılında Ak Parti’ye kaydoldum. Şimdi de Cumhurbaşkanımız ile birlikte olmak, FETÖ yandaşları ve Kriptolu FETÖ’cüler, ülke düşmanları ile 1978 yılından beri yaptığım mücadelemi sürdürmek için Aday adayı olarak Milletimizin desteğini bekliyorum. Sizlere hizmet etmek için yola devam. Ben hazırım Sizlerde hazır olun” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.