DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜM ÜRÜNLERDE % 15’E, PIRLANTA VE SAATLERDE % 50’YE VARAN İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE % 15’E, PIRLANTA VE SAATLERDE % 50’YE VARAN İNDİRİM

Mert Gold’dan anneler gününe özel kampanya

TÜM ÜRÜNLERDE % 15’E, PIRLANTA VE SAATLERDE % 50’YE VARAN İNDİRİM

İlçemizde 17 yıldır İrfan işletmeciliğinde Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta hizmet veren Mert Gold 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’ne özel kampanyalar ile dikkat çekiyor. Mert Gold’da tüm ürünlerde % 15’e varan indirimlerin Yanı sıra pırlanta ve saatlerde % 50’ye varan indirim Kampanyası başlattı.

Kampanya büyük beğeni aldı

13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesi ilçemizdeki iş yerleri yapmış oldukları indirim ve kampanyalar ile dikkat çekiyor. İlçemizde 17 yıldır hizmet veren Mert Gold Anneler Gününe özel kampanya başlattı. Mert Gold’de tüm ürünlerde geçerli olan % 15’e varan indirimin yanı sıra pırlanta ve saatlerde % 50’ ye varan indirim kampanyası ile büyük beğeni aldı.

Saat, kolye ve yüzüklere yoğun ilgi var

Kuyumculuk sektöründe ilçemizde önemli bir yeri olan Mert Gold 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan anneler günü öncesi yapmış oldukları kampanya ile dikkat çekerken kadrosunda bulunan Fatih Boztürk, Güzin Ağacan, Seda Aslan ve Ferhat Alpan ile anneler gününe hazır olduklarının belirttiler. Özellikle yapmış oldukları kampanya ile yoğunluklarının daha da arttığını belirten Mert Gold personelinden Ferhat Alpan, “ Anneler Günü yaklaştıkça yoğunlumuz da artmaya başladı. Özellikle saat, kolye ve yüzüklere yoğun ilgi var. Biz Mert Gold ailesi olarak hazırız ve annelerine en güzel anneler günü hediyesini almak isteyenler için burada olacağız. Ayrıca anneler gününe özel Pazar günü açık olmayı düşünüyoruz. Bu anlamlı günde annelerini taçlandıracak bir hediye almak isteyenleri Mert Gold Mağazamıza bekleriz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.