DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Üçüncü kapalı semt pazarı Barbaros Mahallesi’ne

Üçüncü kapalı semt pazarı Barbaros Mahallesi’ne

Bir süre önce Başiskele’de modern bir görünüme kavuşturulan, vatandaşın ve esnafın beklentilerini en üst düzeyde karşılayan, Kullar Yakacık Mahallesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi Kapalı Semt Pazarlarının ardından yeni bir kapalı semt Pazarı da Barbaros Mahallesi’ne yapılıyor.

Vatandaşların meyve ve sebze ürünlerini her zaman taze ve kaliteli aldığı geleneksel pazar yerleri Başiskele’de sağlıklı ve modern hale dönüşüyor. Başiskele halkına ve esnafına en iyi hizmeti sunma gayretinde olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu anlamda verdiği sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor. Modern kapalı Pazar yerlerinde vatandaşlar mevsim şartlarından etkilenmeden, çevre kirliliği ve trafik karmaşasına neden olmadan alışverişini yapabiliyor.

Yüzyıllardır ürünlerin satıldığı, bölge halkının gıda alışverişini yaptığı, taze sebze ve meyvelerin bulunduğu, harika yiyeceklerin, ev yapımı ürünlerin satıldığı ve mevsimlik tatların paylaşıldığı yerlerden, Perşembe günleri Barbaros Mahallesi Millet Caddesi’nde kurulan semt pazarı için Yürüyüş Caddesi’nde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Başiskele’nin en büyük Pazar yeri olma özelliğini taşıyan Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarının toplam alanı 13 bin 270 metrekare. Bay bayan engelli tuvaletleri, çay ocağı, zabıta odası, mescit, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, dinlenme alanı ve 124 araçlık otoparkı bulunacak. Alanda çalışmalar dere ıslahı ile başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.