DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÜNLÜ, “MHP’DE ARTIK GENÇLER GÖREV ALACAK”

ÜNLÜ, “MHP’DE ARTIK GENÇLER GÖREV ALACAK”

MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu partililere ve Gazetecilere iftar verdi

ÜNLÜ, “MHP’DE ARTIK GENÇLER GÖREV ALACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, geçtiğimiz akşam Tirvana Garden Bistro’da partililere ve Milletvekilleri adaylarına ve Gazetecilere iftar verdi. İftar programına katılım sağlayan İl Başkanı Aydın Ünlü seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İftar yemeğine İl Başkanı Aydın Ünlü’de katılım sağladı

Geçtiğimiz akşam MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu tarafından verilen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, İlçe Başkanı Bilal Çakır, MHP Milletvekili Adayları İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar, partililer ve İzmit ve Gölcük basını katılım sağladı.

Ünlü, “Önümüzdeki 30 gün çok iyi çalışmalıyız”

İftar yemeğinden sonra açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, şunları söyledi: “Pazartesi günü itibariyle bütün siyasi partilerin adaylarını açıklayacağını ümit ediyorum. Partimizin Pazartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde tüm adaylarımızı tanıtım programımız gerçekleşecek. Artık seçim sathı vakti. Bu yüzden partimizin tüm teşkilatlarıyla seferberlik ilan ediyoruz. Önümüzdeki 30 gün çok iyi çalışmalıyız. Artık MHP’de babaların değil, çocukların siyaset sahnesine çıktığı dönemi yaşıyoruz. Yani artık eskilere değil, gençlere görevler düşecek. Bizler eskilerimize büyük saygı duyuyor, onları her zaman başımızın üzerinde taşıyacağız. Ama MHP’de artık gençler yer alacak. Bugün aramızda olan Milletvekili Adaylarımız İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gamze Can kardeşlerimiz listede yer almıştır. Gençlerimizin herhangi bir çatışma olmadan listelerde yer alması partimizi açısından da çok önemlidir. Artık siyaset sahnesi gençlerin. Kocaeli bunu başaracaktır. Bizler tüm teşkilatlarımızı devreye sokarak hedeflerimize ulaşacağız. Artık gençler daha fazla belediye başkanlığında, milletvekilliğinde, en üst düzeylerde görev almalılar. Bu süreçte sokakta, ‘MHP yüzde 1-2 oy alacak’ demelerine bakmayın. Bunları söyleyenler MHP’nin yükselmesini istemeyenlerdir. Herkes Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye hayran. Bizler bunu çok iyi değerlendirip, daha fazla milletvekili çıkartmalı, Belediye Başkanlıklarını almalıyız. Bu yüzden hepiniz bizim çok değerlisiniz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.