DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

Zümra Şanslı mezuniyet sevinci yaşadı

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

Kadir ve Hanife Şanslı çiftçinin kızları Zümra Şanslı Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Bakım Teknisyenliği bölümünden mezun oldu.

İlçe Protokolü öğrencileri yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Zümra Şanslı ve arkadaşlarının heyecanları gözlerinden okunuyordu. Şanslı ve arkadaşları okullarından mezun olmanın sevincini yaşarken, okuldan ayrılmanın da duygusallığını yaşadılar. Çok güzel bir organizasyonla okullarından mezun oldular. Diplomalarını alan öğrenciler topluca Meslek Yeminlerini yaparak gökyüzüne rengarenk balonlar saldılar. Daha sonra geri sayımla birlikte keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.  Mezuniyet Töreni AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve çok sayıda velilerin katılımıyla gerçekleşti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.