DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ASKF İftarına katılım sağladılar

ASKF İftarına katılım sağladılar

ASKF İftarına katılım sağladılar

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen iftar programına binlerce sporcunun yanı sıra Spor Kulübü Başkanları ve Yöneticileri katılım sağladı. Gölcük Amatör Spor Kulüpleri tam kadro katıldı.

İftar programına katılım oldukça yoğun oldu

ASKF, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Cintimar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor eski Genel Kaptanları Adem Ellibeş, ASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat ile Gölcük Amatör Spor Kulüp Başkanları, Yöneticileri ve Sporcular katıldı.

Aydın, “Amatör Spor Kulüplerimiz son on yılda önemli bir mesafe aldı”

Programda konuşma yapan KASKF Başkanı Aydın; ”Öncelikle iftar programımıza katılım sağlayan Kulüp Başkanlarımıza, Yöneticilerimize ve Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüplerimiz son on yılda önemli bir mesafe aldı ve bu da yerel yönetimlerimiz sayesinde oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu amatör spora destek verdiğini ve bu desteklerinin devam edeceğini her fırsatta dile getiriyor. Başkanımıza bu büyük desteklerinden ötürü bir kez daha çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.