DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş temizlik çalışmalarını kontrol etti

Başkan Ellibeş temizlik çalışmalarını kontrol etti

Başkan Ellibeş temizlik çalışmalarını kontrol etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kapaköprü Mahallesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş, vatandaşların yılın her dönemi içinde çevreye ve doğaya karşı biraz daha fazla hassasiyet göstererek hareket etmelerini istediğini belirtti.

Ellibeş, ‘Vatandaşta inisiyatif almalı’

Zamansız bırakılan görüntü ve çevre kirliliğine neden olan çöplerin saatli çöp uygulamasının olduğu mahallelerde sağlam poşetlerle çöp toplama saatlerinde çıkartılmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, “Hizmetlerin istenilen düzeyde sonuçlanması belediye ile halkın el ele vermesiyle gerçekleşir” dedi.

‘Çevreye Zarar Veren Kişileri Bize Bildirin’

 

Vatandaşlarımız arasından bu uygulamaya karşı olumsuz yönde hareket edenlerin olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “Bölgesine karşı duyarlı vatandaşlarımızın Alo 153 ücretsiz hattını arayarak çevreye ve doğaya zarar veren kişileri bizlere bildirmelerini istiyoruz. Yapılacak bu şikâyetler doğrultusunda belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri gereken uygulamayı yaparak bu vatandaşlara önce ihtar vererek daha dikkatli olmaları konusunda uyarılacaktır. Yapılan bu uyarılar karşısında davranışlarına devam eden kişi veya kişilere gereken yasal işlem yapılacaktır. Önce insan diyerek başladığımız hizmet yolunda, hizmetin insan için olduğunun bilincindeyiz ve Gölcük halkı için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sağlıklı bir yaşam için temizlik şart” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.