DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BU YAZ BAMBAŞKA GEÇECEK”

“BU YAZ BAMBAŞKA GEÇECEK”

“AGD’DEN YAZ ETKİNLİKLERİ”

“BU YAZ BAMBAŞKA GEÇECEK”

Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliği, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik tertip edeceği Yaz Etkinliklerinin gerekli hazırlıklarını tamamladı.

 

Faaliyetlerine aktif bir şekilde devam eden Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliği, her yıl “Yaz Etkinlikleri” adı altında düzenlediği yaz Kur’an kursunu bu yıl da temsilcilik binasında icra edecek. Program ile ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Gölcük İlçe Başkanı Muharrem Güleç, “ Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız bu yolda gençlerimize hizmet etmeyi en büyük şeref biliyoruz. Yavrularımız yaz etkinliklerimiz vesilesi ile bambaşka bir yaz tatili geçirecek ve manen de ciddi bir kazanım elde edecekler.” dedi. Öte yandan 25 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan yaz etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Siyer, Hadis derslerinin yanı sıra; gezi, piknik, sprotif faaliyet gibi onlarca etkinlikten oluşuyor.

(İrtibat: 0531 912 58 75)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.