DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Topçular Mahallesi sakinleri duraklarının yenilenmesini istiyor

Değirmendere Topçular Mahallesi sakinleri duraklarının yenilenmesini istiyor

Değirmendere Kurtuluş Mahallesi sakinleri duraklarının yenilenmesini istiyor

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’nin en kalabalık mahallelerinden olan Kurtuluş Mahallesi sakinleri duraklarının yenilenmesi ve oturma alanlarının konulmasını istediklerini dile getirdiler.

Akıllı Duraklar geçtiğimiz aylarda Gölcük Merkez’deki durak yerlerine de monte edilmişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sonrası ilçemizin birçok noktasına koyulan Akıllı Duraklar geçtiğimiz aylarda Gölcük Merkez’deki durak yerlerine de monte edilmişti. İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’nin en kalabalık mahallelerinden olan Kurtuluş Mahallesi sakinleri duraklarının yenilenmesi ve oturma alanlarının konulmasını istiyorlar.

Değirmendereli sakinler, ‘’Bu durağın komple yenilenmesi ve modern bir hale gelmesi gerek’’

Kurtuluş Mahallesi’nde ki eski durağın Akıllı Durak olması ve oturma alanlarının da konulmasını isteyen Değirmendereli sakinler, ‘’Mahallemizde bulunan bu otobüs durağı yıllardır bu vaziyette. Ne bir oturma yeri var ne de bu durağa yenileme çalışmaları var. Biz bu durağın diğer duraklar gibi Akıllı Durak olmasını istiyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlarımız için bu durağa oturmak alanı istiyoruz. Bu isteğimizi lütfen duysunlar. Bu durağın komple yenilenmesi ve modern bir hale gelmesi gerek. Değirmendere’ye yakışmayacak görüntüler bunlar. Lütfen bu isteğimizi geri çevirmesinler. En azından yenilemeseler bile oturma alanı koysunlar. Yaşlı vatandaşlarımız için bu oturma alanları çok iyi olur’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.