DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Emeklilere verilen  bayram ikramiyesi piyasayı canlandırdı

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Hükümetin yaklaşık 12 Milyon emeklinin yüzünü güldürdüğü bayram ikramiyelerinin ilki 7-8 Haziran tarihlerinde emeklilere verildi. Emekli maaşlarının haricinin de bayram ikramiyesi alan emekliler yaptıkları alışveriş ile piyasayı canlandırması esnafın yüzünü güldürdü.

Bayburt, “Bu sene bayram ikramiyeleri emeklilerin yüzünü güldürdü ve piyasaya ciddi anlamda hareketlilik getirdi”

İlçemizde 19 Mayıs Caddesi üzerinde yıllardır kurulan bayram pazarında tezgah açan Bayburt Kuruyemiş’in işletmecisi Mehmet Bayburt emeklilere verilen bayram ikramiyesi ile piyasaların canlandığını ve bu sayede esnafın yüzünü güldüğünü ifade ederek, “ Bu sene emeklilere verilen bayram ikramiyesi piyasayı oldukça hareketlendirdi. Satışlarımız bu bayram çok şükür iyi gitti. Bayram arifesinde özellikle ikinci günün akşamı ile arife günü çok yoğun oldu. Müşterilerimiz evlerine gelecek olan konukları için çikolata alırken mahalle çocukları için daha çok şeker almayı tercih ediyor. Hükümetimiz emeklilere böyle güzel bir ayrıcalık tanıyınca bizde bu sene bayrama özel çikolata ve şekerlerimizde özel fiyat uyguladık. Bu bayram şeker çeşitlerimiz 12 Lira ile 15 Lira  arası değişti. Çikolata  çeşitlerimiz ise 14 Lira ile 38 Lira arası değişiyor.  Lokum çeşitlerimiz ise 8 Lira’dan başlıyor ve 35 Lira’ya  kadar çıkıyor. Bu sene bayram ikramiyeleri emeklilerin yüzünü güldürdü ve piyasaya ciddi anlamda hareketlilik getirdi” dedi.

YORUMLAR

  1. Vatandaş dedi ki:

    Sayın ELLİBEŞ’ Esnaftan şikayet var…Gölcük Köyüne yatırım yapan,İş yeri açan Esnafına sahip çık Esnaftan,eşraftan şikayetler var! Esnafınızı mağdur etmeyiniz.
    Makamlar gelip geçici…